Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2630981

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Apan har alltså formellt bestämt sig för att ge upp på Berguven och det innebär att Luleå Hockey lyckats med ambitionen att rädda hem Berguven från ett lag där även målvaktshandskarna är specialutrustade för ett extrafinger per hand.

I morgon spelas perioderna 4-6 ac CHL-semifinalerna och det innebär att Apan inte längre kan låta Berguven (>92%) ta spaden utan får förlita sig på sköre lille Gustaf (78%)eller bacillskräcken Söderström (88%).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Apan har ju halva inne i finalen, men nu ser vi en liten risk för att de kollapsar förstås.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Missförstå mig rätt, men jag är tämligen säker på att risken för en sådan kollaps hade varit avsevärt mycket större med Berguven mellan stolparna. Jag hoppas på fullt allvar att du inte tror något annat... Och jag hoppas 'på riktigt' att du inte anser att Rautio är en bättre målvakt än vare sig 'Lille Gustaf' (som du älskar att kalla honom för) Lindvall eller Linus 'bacillskräcken' Söderström, Om du gör det Idiotförklarar du ju indirekt Skellefteås ledning, som låter oss ta över Berguvens kontrakt.

Jag tänker som så, Skellefteå har ju ändå medverkat i 7 av de 12 SM-finaler som spelats sedan 2011, även om de bara vunnit 2 av dessa.
Det första utav dessa Guld, och deras första Guld på 35 år, togs mot Luleå med för vårat vidkommande genanta 0-4 i baken... Och mig veterligt har SkAIK ALDRIG "lyckats" med konststycket att trampa på en så grotesk MINA som Luleå gjorde med Kempe härförleden.

I min värld skulle jag vilja påstå att Skellefteås högsta ledning under de senaste 13 åren slår Luleås dito med Hästlängder!! Detta både med avseende på kreativitet och innovativitet, samt i synnerhet beträffande diverse nykrekryteringar under dessa år.

Men jag vet inte... Du kanske av "oklar" anledning är av en annan uppfattning??.....
Eller så känner du bara helt sonika för att i vanlig ordning häckla apan, 'Lille Gustaf' eller 'bacillskräcken' Söderström. Hur ligger det till nu egentligen?...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Det jag diskuterade var CHL, alltså Champions mot fr a utrikiska lag. Och i mitt inlägg såg du inom parentes efter varje vakt vad de hittills presterat i årets CHL. Märk väl att Berguven haft Apans spade i de flesta matcherna.

Det handlar alltså inte om tyckande utan fakta.

Inga minor? Apan? Gudars skymning. Har du hört talas om Agostino som Apan inhandlade för en miljon för 48 timmar? Eller Ritola, som gjorde en snarlik Kempegate, men inte skyllde på vantrivsel utan blev ryslig, när han flög med Apan, vilket helt mirakulöst försvann när de släppt honom fast han hade en hel säsong kvar på kontraktet? På många sätt ett värre lurendrejeri än Judas Kempe körde.
Kommentera