Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2643993

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: skulle vi kunna nå plats 5, baseras naturligtvis på möjligheten att vi passerar Timret, Trottoaren och Pungen.

Alla tre lagen är i detta nu 4 poäng före oss. I morgon har vi
? Pungen-Röglet
? Trottoaren-Öret
? Plastlaget-Timret

Om något av de tre lagen vi diskuterar vinner i morgon medan vi torskar mot Fiskrenset är lagen alltså hela 7p före oss, när seriens 12 avslutande omgångar ska spelas efter bäjärkoskenkuppen.

Kan vi hämta in 4p på de lagen på 12 omgångar - eller upp till 7p om lag vinner i morgon

Det är förstås inte troligt. Men kan det ske?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fine vi säger så. Sannolikheten för att så sker är väl på sin höjd 2%, d.v.s en chans på 50 knappast mer. Men visst det är '"möjligt'" i teorin, men inte i praktiken....

Det som däremot förvånar mig MYCKET, det är att Lassi INTE stod i matchen mot Öret igår, efter hans bländande insats mot Växjö i tisdags. Det måste bara ha varit självalt?? ifrån Lassis sida..., annars är det OBEGRIPLIGT, för att inte säga Oförsvarligt om det INTE var så! Alla vet ju ändå hur förtvivlat svårt vi har haft mot just Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jag tycker att det var fint beslutat av Röken, Gusten med flera. OK för att tappa pinnar mot Öret, det allra viktigaste och prio ett är förstås att ha en Lassi "på Lassinivå" i slutet av serien och till slutspelet då han antagligen tar samtliga spadar. Och då synes det klokt att långsamt slussa in honom för att inte riskera bakslag.
Kommentera