Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2645767

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan slarvade för mycket med bacillskräcken med spaden och tappade en pinne mot Malmet. Så här kommer nya tabeller inklusive en prognos för hur grundserien slutar om lagens form (basserat på poäng per match senaste tio matcherna) håller i sig reste av säsongen efter bäjärkåskän.

Skulle det sluta så här går Luleås väg till Guldet via Apan, Plastlaget och Warulfven eller Fiskrenset. Alltså vare sig Öret eller Trottoaren till glädje för realisten.

Nu har jag förstås inte räknat in effekten sedan Skuggan 15 februari presenterar rekryteringen av Teemu Martikainen till Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Realisten: Nu har Gangsteröret tagit ledningen 0-1 mot Trottoaren, samtidigt som Plastsjö har 1-0 på Timret och Röglet redan spöat Pungen med 1-2.

Luleås chans på plats 5 kanske ökar från dina 2% till 3% om detta håller sig.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jaa, efter ALLA glädjande resultat för Luleås vidkommande från i Lördags. LULEÅS FÖRLUST UNDANTAGEN!! Men med förluster för Linköping, Timrå och £eksand, är jag benägen att tro att sannolikheten för att vi når femteplatsen nog kanske kan uppgå till så mycket som 5-7% som tabelläget nu är.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sven.Savage: Så här kommer nya tabeller inklusive en prognos för hur grundserien slutar om lagens form (basserat på poäng per match senaste tio matcherna) håller i sig reste av säsongen efter bäjärkåskän.

Skulle det sluta så här går Luleås väg till Guldet via Apan, Plastlaget och Warulfven eller Fiskrenset. Alltså vare sig Öret eller Trottoaren till glädje för realisten.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Du verkar ha en sällsynt övertro på Timrå och deras säsongsavslutning.
Du prognosticerar att de ska sluta på 87 poäng. d.v.s de tar hela 20 p på sina 11 resterande matcher. Det kan jag aldrig tänka mig att de fixar.
Och vad är det egentligen som får dig att tro att vi tar massiva 23 p på våra resterande 12 matcher, ett snitt på nästan 2 per match. Det är inte förbjudet att drömma,
Men jag tycker nog att framtidsscenariot du målar upp för slutet av serien betydligt mer liknar en dröm än en verklighet...
Och jag jpersonligen, har svårt att se Timrå sluta före £eksand i slutttbellen.

Låt säga att vi lyckas ta oss upp till sjätte plats. Då är det betydligt mer troligt att £eksand slutar femma, Linköping sjua och Timrå åtta.
Inte ens i min vildaste fantasi kan jag se Timrå sluta femma.
Vad baserar du egentligen den förutsägelsen på??.....

Fast visst, även då slipper vi ju isåfall helt möta £eksand, förrän tidigast i en Oerhört Osannolik final.
Kommentera