Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2650706

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jo. Som det nu ser ut känns det som att Luleå får koncentrera sig på att ta bästa möjliga placering i området platserna 5-8. Och på så sätt tacksamt att Timret tappade 2p och Trottoaren tappade 3p. Synd att inte Oskars kom ikapp Pungen.

Att döma av det spel vi presterade tidigare i januari när vi klev tillbaka till 2022-hockeyn finns det mer att hoppas på av Luleå. Vi gav ett ringrostigt intryck idag på så sätt att det saknades en del % för att nå hundra men dit måste vi närmaste fem matcherna och att vi snart har Berglund tillbaka lovar gott.

Dock irriteras jag av Allard och kan inte se hur han ska kunna lyfta ytterligare. Är förbannat trött på att vi senaste åren av någon anledning dragit på oss en skäggig tung back som ska komma och gå in som en Obsut, men bara blir ett slarvigt blysänke eftersom de i försvarsspelet emellanåt skiter i det mesta, tycks det. Håller inte positioner, slår usla pass, känns allmänt ointresserade. Först hade vi den där Eddie Larsson 2020-21, sedan var det Jonathan Andersson 2021-2023 och nu denne Allard 2023-2024.

Jag vill mycket hellre att vi tar in Själin nu. Men som sjätte back kanske vi ska satsa på Ludwig då. Eller en 18-årig Junos. Att Allard fortsätter "bidra" irriterar mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att Allard fortsätter "bidra" irriterar mig.

Jag håller med dig om att Allard Inte är ''"så mycket''" att hänga i julgranen. Och skulle vi hänga upp honom där skulle han förmodligen riva ner Allt som redan hänger där...
Han tillför iallafall Ytterst Marginellt till spelet i övrigt.
Kommentera