Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2652663

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag anser ju att Linus Omark är en unik spelare, en fantastiskt skicklig spelare, som normalt hela tiden ställer till med farligheter
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zlatan var också en extremt unik spelare i svenska Landslaget. Men hur bra gick det egentligen för Sverige i de internationella turneringarna under Zlatans tid i Landslaget.
Det blev inga framgångar alls. Förutom då i några BedydelseLÖSA! vänskapslandskamper där vinsten mot England med 4-2 "sticker ut".

Omarks lagkamrater håller helt enkelt inte en tillräckligt hög nivå. Därför resulterar Omarks spelintelligens i stora drag inte i annat än missade målchanser på det som Omark skapar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sven.Savage: Men på sistone vet jag inte. Emellanåt ser man spel och pass på Limpannivå. Men annars inte så synlig och dessutom krånglar till det och tappar puck då och då.

Lite konstigt.
- - - - - - -
Jag tycker inte att det är speciellt konstigt. Omark är en människa som alla andra.
Och nu har han garanterat börjat misströsta då han säkert anar att det här kommer att bli en säsong som han INTE hade hoppats på på förhand. Nämligen en säsong med ett högst sannolikt "tidigt" slutspelsUTTÅG för Luleå. Precis som ifjol...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sven.Savage Så ja, Skuggan, transferfönstret har stängt. Nu kan du meddela hur ni använt de miljoner ni sparade in på Kempe. Blev det Hartikainen?

Lulessss: Det blev inget alls tyvärr!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nää, det förstod man ju redan innan dagens match , när ledningen INTE informerade vare sig spelare eller supporters att något 'matnyttigt' var på ingång.

Det tror jag för övrigt att även Linus Omark m.fl också hade på känn.
Eller så visste spelarna redan om det.....
Kommentera