Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2658880

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Förvisso. Men finns det nån garanti för att Omark när allt kommer till kritan,,verkligen är med oss även nästa säsong? Och hur blir det då med hans motivation och mindset. Det är det som jag är genuint bekymrad över.
Lag hoppas dock vid gudarna att min oro är obefogad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Och speciellt för de som envisas med att följa Judas Kempes öden och äventyr kan vi informera om färska strålande insatser. I fredags och lördags mötte Ljugano Lagnau och sedan Kloten. Och Kempe gjorde inte ett enda misstag i dessa matcher. Att han är placerad på läktaren och inte får spela numera kan förstås ha bidragit. Men det beror säkert bara på att han har känningar och trivs som tusan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jo, han ger sig knappast. Limpan kommer att spela klart sin karriär i Luleå och kan bara Skuggan och de andra fixa rekryteringarna ordentligt kan vi räkna med att det blir en resa mot gludet.

Denna säsong gick i första hand åt helvitte som en konsekvens av Kempegate. Hade Judas bitit ihop och gjort sitt jobb säsongen ut kunde rekryteringar/förstärkningar ha lyckats bättre och då kunde vi varit med i toppenäven i år.
Kommentera