Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2662868

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag har svårt att gilla Rögle, de har snott Tambellini av oss innan + ett par juniorer under den allsvenska tiden. Antar att man får förstå det då vi var i fel serie men vill veta hur mycket mindre Modo gav som sista bud.
Jaja, Dicken är en grymt bra tvåvägscenter och önskar honom lycka till! Hoppas vi kan landa Ben Meyers från Colorados organisation istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Avgörande game five i kvarten mellan DamRenset och DamGårn pågår i FiskRensarborg efter 2-2 i matcher, varav senaste 2 matcherna slutat 3-3 och först under övertid avgjorts - ena gången för DamRenset, andra gången för Damgårn.

Är alltså mycket jämnt och det är ju SDHL:s lag 4 och 5 som möts. I de andra kvartarna har lag 1-3 från SDHL vunnit snabbt med 3-0 i matcher.

Men här är det jämnt. Båda lagen har mycket skickliga vakter. Damgården ett mer komplett lag och har ofta spelet i matcherna, medan DamRenset försvarar sig bra och satsar på spelvändningar genom sina stjärnor. I första hand genom Michelle Karvinen, en ikon med fem säsonger för Luleå Hockey/MSSK och en internationell storstjärna inom damhockey.

Vi har spelat 18 minuter av den andra perioden av denna avgörande match och ställningen är 2-1 för DamRenset. Mycket spännande och mycken spänning.

Vinnaren får möta Luleå Hockey/MSSK i semifinal.
Kommentera