Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2666762

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Såg inte matchen, men såg detta på Apsupportrarnas egen site "Apkraft":

"Sjukt kul! Två matchbollar nu då. Publiksiffran kanske är sockrad (precis som herrarnas ibland) men 2640 är magiskt bra. Krossar det förra rekordet."

Lite vagt uttryck, brukar innebära att Apan kört rejäl hitte-på, som man brukar. Sådant är trist och ger uppfattningen att om man ljuger om fakta, vad ljuger man då mer om, tyvärr?

I vilket fall, håller tummarna för att ni tar match i Stockholm, och kommer upp till SDHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag mot Fiskrenset har publicerats. Det blir bara två förändringar jämfört med laget mot MooDoo.

16-årige Oliwer Sjöström går in som back med Själin, eftersom Hardegård saknas av någon anledning. Krasslig?

Jonas Berglund återkommer äntligen, efter det fula överfallet av plastspelaren Rosen med 1 sekunder kvar av matchen, som Plastjö torskat, för 15 matcher sedan. Visste ju att det var på gång men trodde det skulle dröja några matcher till. Hoppas det går bra för Jonas nu. Därmed tror jag Bulan nu kommer med de linjeformationer han kommer att köra med resten av året, förutsatt vi saknar skador. Fjärdekinan består nu alltså av Hedquist och Nikupeteri som vingar till Berglund. Den linan gick ju kanonbra - ofta var bästa lina t.o.m. - innan det fula överfallet av Plastjö.

Vidare behåller Lassi spaden. Inget tvivel om att Lassi nu är klart bättre än Warden. Warden har gjort det bra under vintern medan Lassi vilat, men på senare tid har han tappat en del; som regel gör Warden det väldigt bra, men så silar han in 1-2 baljor per match. Medan Lassi tar allt som går att ta, plus lite till. Men jag trodde att Bulan skulle vila Lassi någon match ytterligare, för att säkra att han är på Lassinivå till slutspelet. Nå, det kan ju bli mot Timret eller Warulfven.
Kommentera