Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2671204

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Så har vi då äntligen SHL:s sluttabell och ordningen för slutspelet.

Säsongen har ju inte blivit sådan vi hoppats på och i mina ögon beror det i första hand på Kempegate, i andra hand på att våra sportchefer misslyckats att landa någon rejält förstärkande rekrytering.

Nu har vi att Luleå vunnit 3/4 matcher mor Deriesegrarna Warulfven, vunnit 3/4 matcher mot serietvåan Växjö, vunnit 3/4 matcher mot serietrean Apan.

Men får möta serietian Öret, som vi torskat 4/4 matcher mot, i en osäker åttondelsfinal på bara först till två vinster.

Men vad fan? Bara att stryka ett streck över allt tidigare och i fortsättningen - som vanligt - se till nästa match, nästa period, nästa byte.

Kan vi vinna mot Gangsteröret möter vi sedan Plastjö i kvarten, följt av Warulfven i semi.

Kan man tänka sig jobbigare? Utan att ens ha spelat final.

Jag väljer att tro på mitt Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Allt är förlorat? Aftontrasans Mats Vennermalm utdelar dödskyssen till Luleå Hockey.

Nu förklarar denne självutnämnde expert att Luleå först kommer att slå ut Gangsteröret och därefter spöar vi också Plastjö, för att sedan falla mot Warulfven, delvis efter att kvarten mot Plastjö tagit kraft av oss. Wennergren antyder också att Apan lade sig mot Fiskrenset, eftersom de i annat fall fått möta Luleå i kvarten och då skulle Apan ha torskat.

Ja. Som alla vet är Vennersten en helt magisk tippare, vars uttalanden bombsäkert visar hur det kommer att gå: tvärtemot vad han påstår. Den positionen intog han redan våren 1995 då han förklarade att det skulle bli skrattmatcher för serievinnaren Djurgårn i kvarten mot serieåttan HuVa - vilket förstås ledde till att HuVa tog sig hela vägen till att vinna SM det slutspelet. Och sedan dess har Vennerpöl fortsatt och lika säkert tippat fel 100 gånger av hundra, drygt.

Nedan ser vi bild från artikeln där Vennerskog delar ut dödskyssen till Luleå, flankerat av den bild-byline av Vennersand, som trasan tog för drygt 40 år sedan, efter att under sex timmar sminkat och snofsat till Vennerkvist att se säker och stabil ut. I stället för hans egentliga uppsyn (bilden underst).

Jaha. Bara att acceptera läget. På lördag får vi sommarlov.
Kommentera