Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2686757

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Allsvenskans slutspel och slaget om vilket lag som ska ersätta Oskars är framme vid semifinalerna och lite överraskande resultat senast.

Pölsan hade 2-0 efter hemmamatcherna men i första borta slog Bofors till och vann på övertid.

Djurgårn hade bara 1-1 efter matcherna på Hovet men den samlade självutnämnda expertisen har förklarat att Morsan - som vände 0-2 till 4-2 i matcher mot Gnaget i kvarten - skulle göra slarvsylta av Djurgårn uppe i Smidjegrav. Så blev det dock inte. DIF gick snabbt upp till 0-3 och vann till slut med 4-5. De hade de inte väntat sig, moronerna.

Således läget nu:

• Pölsan - Bofors 2-1
• Djurgårn - Morsan 2-1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Såg att Nord dömde - eller, för att tala klarspråk om hur han agerar i slutspel: inte dömde - i matchen mellan Apan och Fiskrenset ikväll.

12 min på Apan, 6 min på Fiskrenset. Varav 4 min på. radera laget dubbelutvisningar, då i båda fallen apor hoppat på Fiskrensare som stått upp, inget mera.

Fiskrenset fick alltså spela hela 6 min PP men det var bland det mest bedrövliga man sett. Apor checkade högt och större delen av dessa PP-minuter tillbringade Fiskrensarna i burskydd bakom eget mål typ.

Aporna kan alltså rufsa på och ta hur många utvisningar som helst, eftersom motståndarna inte kan utnyttja de numerära överlägen de får.

Men vad värre är med en zebra som Nord som egentligen bara vill blåsa för tydliga mordförsök i slutspel är att fulspelslag som Apan kommer undan med det mesta.

T ex när Fiskrenset vända 0-2 och lyckats få in 2-2.

Inom en minut efter kvitteringen lyckas Apan smälla in 3-2 och detta sedan en Apa snott pucken av en fiskrensare efter - inte en tripping utan trippingarnas TRIPPING - då han i princip använde klubban som ett samurajsvärd och sågade fiskrensaren i molekyler från topp till tå.

Utan att Nord reagerade. Utan bara står där och illustrerar ett frontallobsapileptiskt anfall med total verklighetsfrånvaro.

Och sedan hände det som inte sällan händer. Efter en sådan fruktansvärt orättvist slag på käften blir Fiskrenset halvt paralyserat och efter ytterligare en minut smäller Apan in 4-2.

Därefter byter Rogern vakt varpå Fiskrenset får lite tid att andas ut för att spela hockey.

Men Nords intellektuella hockeypassivitet innebar att ställningen huxflux förändrades från 2-2 till 4-2 och så var dagen förstörd för Fiskrenset.

Tror kanske inte Fiskrenset tagit matchen ändå - Apan var svår idag - men efter sådana zebrinsatser blir det tämligen omöjligt för Fiskrenset.

Under alla år har Fiskrenset kunnat kasta fram ful-Joel för att leverera lite hjärnskakningar i sådana här lägen, men nu finns han inte med. De har ju Folin som är stark men inte ful. Är väl närmast Lazu som gärna fulöverfaller, men han är rätt ensam om det i Fiskrenset nu, samtidigt som Apar fulöverfaller efter varje avblåsning när de konstaterat att de kan bli 5 mot 1-2-3.
Kommentera