Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2696592

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Odgers: Du tror knappast att vikten kommer att avgöra finalserien? Säger du så eftersom du har fakta att stödja dig på eller handlar det om Dunning-Krugereffekten kanske?

Luleå har redan presenterat centrarna Eeyu Koivistoinen och Albin Lundin. Dessutom påstår lokalmedia att Anton Levtchi är klar och att förhandlingar förs med bland annat Mathias Bromé och Simon Åkerström. Vidare cirkulerar som vanligt många andra förslag och påstådda försök bland supportrar med oklar relevans (avseende rykten, alltså, inte supportrar.....nja, det gäller nog både-och).

Luleå kommer nog att fortsätta lyfta in våra duktiga junisar dessutom. Isac Hedqvist är ju inne i truppen sedan i fjol, men troligen kommer också hans linjekompisar Jacob Ihs Wozniak och kanske också David Granberg med. Och backen Oliwer Sjöström ligger bra till.

Men helt klart är att en förstacenter jagas.

Lyckas man landa en riktigt bra förstacenter och dessutom förbättra backsidan (eventuellt drar ju Sellgren till Schweiz) där man själv skulle vilja se kanske t.o.m. två förstärkningar: en stor, stark, defensiv pjäs men också en back som kan smälla in skott från blå.

Ja, får man även de tre sista kan nog Luleå utmana i toppen i år. Annars.... men man kan väl utgå från att vi definitivt inte gör om bravaden från senaste två åren - att gå in i säsong och sakna 2-3 man, som man påstår ska komma in så småningom men sedan kommer inget.

Jag tror i alla fall att vi kommer att ta oss in bland topp sex. 2020 skulle vi ha vunnit SM men slutspelet blev inställt. 2022 var vi bara kanske en snedträff i från SM. Men när vi nu har turen att ha Limpan Omark hoppas man verkligen att vi kan komma med ett lag som kan utmana medan vi har honom kvar på toppnivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: Kollade andra perioden nu i finalen när jag hade lite tid över
Ska troligen inte se nästa period man tappar sugen när inte domarna blåser för alla regelbrott och spelförstörande moment

Räknade under enbart andra perioden till 16 missade utvisningar på enkom hemmalaget, merparten var interference, hakning och slashing

Undra på att det är svårspelat
Kommentera