Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2698969

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
Sven.Savage: morn morn på dig.
Här i skogarna möts jag av nyheten att Johan Fransson blir ny tränare för damvargarna framöver

Har du någon info om hur han är som tränare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2024-25: Vägen mot SM-gludet!
eltifoso: Nej, visste inte ens att Frallan var tränare. Läser nu att han tränat Faluns damlag senaste året och Falun gjorde ju en fin insats under säsongen och överraskade i kvalspelet till SDHL. Så kanske blir bra för er.

Frallan kom ju fram som bandyspelare från Kalix med en suverän skridskoåkning och var Småkronornas stjärna på sin tid. Var sedan hyllad och uppskattad som en kommande storback i Luleå Hockey, men med en karriär som ändrades sedan han i kvartsfinal tacklats sönder och samman av peternordström inom en minut. Sedan gick det sisådär i Luleå och vår nye tränare Lehner ogillade honom varpå han drog iväg, först till Fiskrenset, sedan till Pungen, där han växte ut och blev stjärna ... men så köpte Pungen Lehner som tränare och då.... sedan blev det lite hiphopp i Schweiz, KHL, Luleå och till slut Trottoaren.

Men han blev aldrig den stjärna vi väntat innan han åkte på Warulfven i slutspelskvart. Däremot lite privata underliga historier med bilar och bågar men den delen lär väl vara över nu.

Jaja, mycket snack som knappast har med hans karriär som tränare att göra. Hoppas han kan bidra för Damulfven nu.
Kommentera