115859 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #382113

Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Oj, vilken underbar seger. Helt klart säsongens skönaste och viktigaste. Jag har knappt hämtat mig än. Vilken härlig moral Luleå visade trots att man hela tiden fick kämpa i underläge.

Luleå dominerade från början till slut men missade massor av chanser medan Brynäs fick lätta mål hela tiden. Det kändes väldigt tungt i pausen mellan 2:a och 3:e perioden men Luleå gav aldrig upp utan bara fortsatte trycka på och tillslut vände det. Vilken enormt skön känsla när Nordqvist satte 5-4 upp i krysset och Luleå var i ledning för första gången. Sedan när Luleå fick en utvisning efter 17.24 så fick Brynäs till en ganska bra press och jag vågade knappt titta men tillslut fick Rönnqvist tag i pucken och åkte över röda innan han la pucken i tom kasse hur kyligt som helst.

Kul att Fagemo och Kapus fick göra mål idag. Fagemo är helt klart på gång, han jobbade stenhårt hela matchen och Kapus visade också bättre takter än tidigare. Han hade förutom målet två bra målchanser till b la ett friläge som målvakten räddade.