Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #387456

Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Lindberg Råkkar:

Det mesta du skriver har du ju självklart i. Att Tellan och Rönken har varit de jämnaste spelarna under säsongen råder väl knappast något tvivel om. Men man bör väl även lyfta fram spelare som Norda och Mange. De har spelat bra i merparten av matcherna. Sen så håller jag med om att det är svårt att klaga över backarna med tanke på de rådande omständigheterna.

Men jag hade också förväntat mig mer av Janne med tanke på de oerhört bra säsongensavslutningen som han hade förra säsongen. Men dock ingen skugga skall falla över honom, han har trots allt gjort en bra säsong.

Ang våra behov...

1. En stor lysande stjärna, ett riktigt affirshnamn. Visst behöver vi det, det råder det ingen tvekan om men någonstanns i bakhuvudet så vet man ju att Renberg kommer med störrsta sannolikhet hem nästa säsong, strejk eller inte.

2. En riktigt bra offensiv back. Vet inte egentligen om vi har något jätte stort behov av en sådan. Vi har ju redan Mäntylä som garaneterat kan nå riktigt höga höjder. Man ska ju ha i åtanke att han fortfarande är väldigt ung. Sen har vi ju även Åkerström som kan sätta dit några stänkare i power play.

3. Målskytt. Odiskutabelt. Det MÅSTE vi bara ha, that´s it!

4. Defensiv backklippa. Det kommer säkerligen Janne att bli. Merparten av matcherna uppfyller han ju de kraven du nämner.

5. Målvakt. Håller med om det där med sargspelet. Det är han förmodligen svagst med i hela Elitserien. Men är jag fullständigt övertygad om att det går att träna upp.
Kommentera