Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #471509

Sv: Per Ledin, Artist
Albert Hall:

Jante om Ledin:

Foppa har spelat mot Ledin tre gånger, jag har sett honom spela i fyra år. Bara för att sammanfatta allt en gång till, så har alltså Ledin flyt och mycket isitd i år, då blir det poäng. Är ju bara att se hur osannolikt att hans mål kommer till, för att inse vad det handlar om.

Det enda som skulle få mig att seriöst ens börja fundera på att ändra intällning gällande Ledin, är om han dels började göra sina poäng på ett snyggare sätt och dels om ett stort antal av de människor vars hockeykunnande jag respekterar, på allvar började påstå att han är bra. Då skulle jag som sagt börja överväga situationen.


Och:

Visst har han förbättrat saker under de här fyra åren, men inte tillräckligt för min del. Han har ingen känsla i handlederna, ingen blick att tala om och skriker fortfarande "på mål", så fort han tagit sig in i anfallszon.

Rent allmänt får de spelare tränarna satsar på istid i första hand, ramlar det sedan in ett gäng flytpoäng, blir det förstås ännu mer istid. Jag hade gett Emil Lundberg, vars två mål den här säsongen har varit snyggare än samtliga Ledins tio, klart mer istid än Ledin. Att Andersson/Hellgren inte gör samma sak, får stå för dem.


Vad ska man säga? Fastän Ledin skulle göra 200 mål och 200 assist på en säsong skulle Jante med en dåres envishet hävda att Ledin inte är bra.
Kommentera