Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #514338

Sv: Slutspelet 04/05
mok och andra: Luleå och Frölunda möttes även 1997, fast då i kvartsfinal. Luleå vann med 3-0 i matcher, efter att Osmo Soutukorva avgjort den första genom att göra 5-3 med ett mäktigt slagskott med ett par minuter kvar och sedan också avgjort den andra matchen ett par minuter in på förlängningen (Roger Åkerström kvitterade Frölundas 1-0-ledning med en halv minut kvar att spela av den tredje perioden, tror att det var Joakim Esbjörs som gjorde målet). I den tredje matchen stod det 2-2 efter full tid och i sudden så avgjorde Mika Alatalo med sitt 3-2-mål efter att Skuggan Nilsson hade frispelat honom genom att med en liten men ack så öppnande skarvning av en passning från Sergei Bautin finta bort hela Frölundaförsvaret.

Förresten, vilka spelare är med även i dag i de båda lagen av de som var med -96?