Luleå HF

115849 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #523653

Sv: Debatt: Vem ska träna Luleå Hockey?
Wikegård: Men givetvis förekommer det, å i hög utsträckning. Men det betyder ju varken att alla gör det eller att spelare som gör det är beredda att gå över lik. Vissa som byter klubb kommer alltid att ha horstämpeln kvar i pannan (typ Robert Nordmark) medans vissa mer eller mindre glöms bort. Vem kommer ihåg att Jörgen Bemström har spelat i tre elitserie klubbar?

Möjligt att Åkerström har bygt upp en s.k "säkerhet" men hade han det när han var 24 år? Eller var det så att han trivdes med sin tillvaro och ville inte riva upp vad han hade? Vissa hävdar att lagkänsla ej existerar längre men visst gör det de. Men det är förvisso en utrotningshotad "ras" som fortfarande har ett riktigt hjärta för sin klubb. Men dom finns där. Varje lag har sådana spelare.

Trotjänare är dom som oftast går hem hos fansen. Och sådana finns det ju fortfarande kvar som tur är. Och nej, jag tror inte Koch har några som helst planer på att gå ner i lön. Men det sa jag heller aldrig. Jag påpekade bara att han inte kommer att få någon löneförhöjning, men det betyder ju inte att han sänker sin lön. Tillgång efter efterfrågan heter det ju i det kapitalistiska världen, å desamma inom idrotten. MEN tillskillnad från ett flingpaket, som inte själv kan välja om den ska stå i hyllan på Ica eller Konsum så kan en hockeyspelare göra det. Kanske med sämre lön på Ica, men en finare hylla...jaja, nu blev det för mycket metafor här. Men du förstår säkert vad jag menar.
Kommentera