Cox

14 inlägg · 4711 besökare

Historik

·
Brynäs IF > Jonas Andersson till Brynäs
Nu är det bekräftat att Jonas Andersson lämnar SSK för spel i Brynäs.
Jag vet inte om man skall säga grattis till en sådan värvning, men för Brynäs del lär det åtminstone vara en förstärkning. En god skridskoåkare som kan skapa chanser på egen hand bör väl passa?
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Lind
CoolaKoffe: Ja, och att Miffo uttalar sig om den saken känns ännu mer roande, särskilt som man betänker MIF:s hastiga byte av såväl klubbfärger som namn och klubbemblem för några år sedan.
Vårt emblem, våra färger och vårt namn har en historisk förankring, hur är det med MIF Redhawks?
Kommentera

Södertälje SK > Sv: T-shirt
lexing4ever: Det stämmer, men visste du att samma snubbar ligger bakom en T-shirt med texten "AntiLeksand"? Jag tror således inte att de är intresserade av att skicka en tröja till dig och dina vänner överhuvudtaget...
Kommentera

Södertälje SK > Vilka ska bort?
Efter kvällens katastrofala genomklappning måste frågan om vilka spelare som har en framtid i klubben onekligen ställas. I mitt tycke har följande spelare gjort sitt i SSK: Björk - Hans närvaro på isen sprider mer eller mindre panik i laget, och hans taffliga spel och hårresande misstag har alltför ofta kostat oss segern. Han bör sålunda hållas långt borta från Scaniarinken i fortsättningen.

Svee - Har varit en "talang" som givits chansen i 4 år men fortfarande står kvar på samma ställe. Han må vara snabb på skridskorna men får ändå inte någonting på isen. En målsumpare av rang vars blygsamma poängfacit talar sitt tydliga språk.
Jämför med exempelvis Per Hallins utvecklingskurva och man inser att Svee brännt sina chanser för länge sedan.


Robert Carlsson - Fansens favorit har visat att han håller i allsvenskan men inte på elitnivå. Viljan är det inget fel på, men kunnandet räcker inte till helt enkelt. Väljer ofta att söka kroppskontakt med motståndarna, vilket naturligtvis inte är fel, om det nu inte vore för att han samtidigt struntar helt i pucken.
Robban verkar mest vara nöjd om han till publikens stora förtjusning får sätta in en ordentlig bröstvärmare per match, då har han gjort sitt jobb. Jag tycker att man bör kräva mer än så.


Fler spelare kommer...
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Det är bara för mycket
Happy River:

Visst är det så. Det är inte en fråga om olyckliga tillfälligheter, utan om en djup rotad tradition. Kan ju knappast finnas något elitserielag som släppt in lika många mål som SSK i slutminuterna sett över historien. Inför den här säsongen var slutspel inte bara en målsättning, det var ett krav också, och det från såväl ledning, spelare som supportrar. Detta skall fanimej också infrias utan att ledningen och spelarna, likt de ryggradslösa kärringar vi alla vet att de är, tar tillbaka påståendet! Slutspel var det sagt och slutspel skall det bli, annars kan både styrelse och spelarna ta sitt pick och pack och dra åt helvete!

"Hockeyspelare skall spöas med käpp"
-Tarasov
Kommentera

Södertälje SK > Det är bara för mycket
När man trodde att det inte kunde gå sämre så lyckas SSK, sin vana trogen, visa att det trots allt faktiskt var möjligt. När Wernblom kvitterade från halva planen med 5 sekunder kvar, blev jag faktiskt inte särskilt förvånad - SSK lyckas alltid göra det omöjliga- I negativ bemärkelse, kanske är bäst att tillägga.
Nu leder man alltså med 4-0 halvägs in i en match som naturligtvis borde vara avgjord och förlorar naturligtvis helt logiskt med 5-4. Bara SSK kan lyckas med en sådan sak. Bara SSK kan lyckas med bedriften att vara så stinkande jävla usla med ett sådant här spelarmaterial. Clownförening! Med den inställning som spelarna visar kan de inte betraktas som annat än ett gäng diviga hockeyh***r. Ni är en skam för klubben, era veka jävlar!
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Visa klassen, SSK!
pappin: Det finns en anledning till det, kan du lista ut varför? Berätta för mig var "det ljusa i laget" finns så skall jag med glädje börja titta.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Visa klassen, SSK!
Knugen: Jag menar att vår placering är sämre nu, jämfört med vid samma tidpunkt förra året. Då vill jag minnas att vi låg femma efter 24 omgångar och att raset i tabellen började först efter jul. I vilket fall som helst har man rätt att begära mer av årets upplaga av SSK än av fjolårets, i synnerhet när också själva spelet är sämre, dont you agree?
Kommentera

Södertälje SK > Visa klassen, SSK!
Tycker att det är ganska anmärkningsvärt att vi med vårt nuvarande spelarmaterial har lyckats med prestationen att faktiskt vara sämre än i fjol. Svaga kort som Lindh, Wiklander, Cannerheim, Pålsson och Dala lämnade, bättre och mer anfallskickliga spelare som Gahn, Törminen, Zetterberg, och Rohlin har tillkommit. Vad händer? Jo, vi spelar ännu mer defensivt och krampaktigt än förra året! Det borde ju inte vara möjligt, men logik och SSK är som bekant ingen förenlig kombination. Tyvärr känns som om det inte längre spelar någon roll vilka spelare vi än värvar, så fort de drar på sig den S-prydda tröjan och skrinnar in på Scaniarinkens is blir ändå förvandlade till viljelösa, underpresterande losers. Jag är övertygad om att spelare som Gahn och Lind skulle lyckas avsevärt bättre och spela med ett helt annat självförtroende om de bara lirade i ett annat, på papperet, jämnbördig lag. Det är ledsamt att behöva bevittna hur alla dessa offensiva kvaliteér går till spillo bara för att en floskelspridande division 1 tränare vägrar ta av sig skygglapparna och agera. Skall SSK bli ett stabilt elitserielag i framtiden måste man skaffa sig en riktig tränare, ett beprövat namn som kan ingjuta lite mod, anfallsvilja och jävlarannama i spelarna, annars kan det här sluta riktigt olyckligt.

Ledningens snack om SSK:s fantastiska moral har då inte märkts av hittills, dags att börja visa den redan imorgon?
Kommentera

Södertälje SK > Var är karaktären?
Efter att ha bevittnat SSK - Frölunda ställer man sig ungefär samma frågor som vanligt - var är fantasin, rörligheten och VILJAN hos spelarna och ledarna? Fan, vi förfogar ju över ett ganska skapligt material, spelare som tidigare i karriären visat att de faktisk KAN spela en offensiv anfallshockey, varför blir de plötsligt förvandlade till stelbenta och viljelösa losers när de kommer till SSK? Spelare som Gahn och Törmänen är ju rena skämten på isen, när de överhuvudtaget syns. Den förstnämnda verkar ju lägga sin mesta energi på att snacka om sin stora kärlek till AIK, snarare än att vilja kämpa och blöda för S:et. Den sistnämnda verkar mest längta hem till Helsingfors och Hartwall Arena istället för att ödsla meningslös tid på att kriga för ett skittrist lag som ingen jävel ändå bryr sig om. Är det detta som Hallin menade med karaktärspelare?

Det finns en loserkultur i den här föreningen, en brist på karaktär och jävlarannama som kommer att bli ödesdiger i förlängningen.
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Skäms, SSK!
Knugen: Popovics nivå är jag inte orolig för, killen har som bekant en förmåga att lyfta både sig själv och laget efter svaga insatser. Men vilka av de andra "rävarna" uppvisar en liknande offervilja och jävlarannama? Jag tycker mig inte se några tendenser till att Larsson, Gahn, Törmänen, Lind och Zetterberg skall komma att lyfta sig till den nivån du pratar om - och därmed finns det heller ingenting som talar för att vi kommer att lyfta i tabellen. I synnerhet inte som Roffe nu börjat tappa in puckar till höger och vänster...
Kommentera

Södertälje SK > Sv: Skäms, SSK!
Knugen: Jämförelsen mellan spelarnas prestationer måste naturligtvis göras utifrån deras olika förutsättningar. Ingen kan begära att en oteknisk grovjobbare som Anders Back skall åka in gå in och glänsa på isen, ändå lyckas han nästan göra det. De spelare jag nämnde är alla erkänt skickliga hockeylirare med massor av rutin från spel på en hög nivå, och då bör kraven på dessa rimligtvis också vara högre än på dem som saknar dessa förutsättningar.

Vi ligger sexa, utan att för den sakens skull ha spelat särskilt bra -Det visar att det finns en stor potential i detta SSK, om de själva bara vill.

Alltid Rött, Alltid Rätt!
Kommentera

Södertälje SK > Skäms, SSK!
Fy fan vilken besvikelse man känner inför detta loja, fega, och fantasilösa lag. Det ickespel som man uppvisar idag får en ju att skämmas som SSK:are. Larsson är återigen sorglig att skåda, Jörgen Bemström är usel som vanligt och Björk gör bort sig på nytt.
Törminator (haha) har inte presterat ett skit, Gahn har inte infriat kraven och Zetterberg tillbringar sin mesta tid i utvisningsbåset.
Lyckade värvningar?
Kommentera

Södertälje SK > SSK- LHC
Hittills har ju Södertäljepubliken, sin vana trogen, inte nött ut vändkorsen i templet precis. Kommer vändningen på den fronten möjligen mot, den i supporterkretsar, så bittra rivalen LHC?

Tycker att det är beklagligt att dessa matcher inte drar mer folk, men de flesta medgångssupportrar anser väl fortfarande att mötet mot Djurgården är publikmatchen framför andra. Förvisso en korrekt iakttagelse - om det vore för 10 år sedan. Numera känns det tyvärr mest som en match i mängden.
Kommentera

·