Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #220035

Vilka ska bort?
Efter kvällens katastrofala genomklappning måste frågan om vilka spelare som har en framtid i klubben onekligen ställas. I mitt tycke har följande spelare gjort sitt i SSK: Björk - Hans närvaro på isen sprider mer eller mindre panik i laget, och hans taffliga spel och hårresande misstag har alltför ofta kostat oss segern. Han bör sålunda hållas långt borta från Scaniarinken i fortsättningen.

Svee - Har varit en "talang" som givits chansen i 4 år men fortfarande står kvar på samma ställe. Han må vara snabb på skridskorna men får ändå inte någonting på isen. En målsumpare av rang vars blygsamma poängfacit talar sitt tydliga språk.
Jämför med exempelvis Per Hallins utvecklingskurva och man inser att Svee brännt sina chanser för länge sedan.


Robert Carlsson - Fansens favorit har visat att han håller i allsvenskan men inte på elitnivå. Viljan är det inget fel på, men kunnandet räcker inte till helt enkelt. Väljer ofta att söka kroppskontakt med motståndarna, vilket naturligtvis inte är fel, om det nu inte vore för att han samtidigt struntar helt i pucken.
Robban verkar mest vara nöjd om han till publikens stora förtjusning får sätta in en ordentlig bröstvärmare per match, då har han gjort sitt jobb. Jag tycker att man bör kräva mer än så.


Fler spelare kommer...
Kommentera