Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Visa klassen, SSK!

165424 · » Till forumet


Sv: Visa klassen, SSK!
Cox: T.e.x att dom ligger på slutspel...det är inte nu på säsongen man ska vara så bra att man leder utom det är väl i slutspelet...?och själv tror jag att ssk går till slutspel,och då kan de rutinerade vara till stor hjälp..
Kommentera

Sv: Visa klassen, SSK!
Cox: Tycker inte att spelet är sämre i år än förra året.. förra året skapade vi inget framåt och levde på Roffe och försvaret,... i år gör vi både och.. Vi kan begära slutspelsplats..att mena att vi ska liga topp tre-fyra enkelt är att underskatta de andra lagens spelarmaterial... vi spelar helt enkelt i elitserien och det finns just nu 10-11 lag som alla är riktigt svåra att slå..varav två-tre näst intill är omöjliga när de har en bra dag... att man tar några förluster då och då är absolut inget konstigt.. har vi fått ut max av materialet? nää knappast men det tar tid att spela ihop en trupp med fyra nya stöttespelare.. det är lättare för HV, Färjestad, Frölunda vars nya spelare går rakt in i ett lag fullt med ledare och etablerade namn och knappt märks i mängden..våra nya killar måste direkt prestera då de är fyra av åtta stöttespelare med digra meritllistor... i färjestad hade de varit fyra av 20 eller nåt liknande...
Borde roffe stå varje match när han har en liten formsvacka? nää bättre att låta han vila tills han är på topp igen på träningarna? fast jag vet ju inte han kanske är bättre än linkan på träningarna och självklart ska han då stå..
Kommentera

Sv: Visa klassen, SSK!
pappin: Det finns en anledning till det, kan du lista ut varför? Berätta för mig var "det ljusa i laget" finns så skall jag med glädje börja titta.
Kommentera

Sv: Visa klassen, SSK!
Knugen: Jag menar att vår placering är sämre nu, jämfört med vid samma tidpunkt förra året. Då vill jag minnas att vi låg femma efter 24 omgångar och att raset i tabellen började först efter jul. I vilket fall som helst har man rätt att begära mer av årets upplaga av SSK än av fjolårets, i synnerhet när också själva spelet är sämre, dont you agree?
Kommentera

Sv: Visa klassen, SSK!
Cox: Du kan väl omöjligt säga att vi är sämre i år..vår placering är ju bättre? fattar inte hur din negativitet lyckas få det till att det går sämre för oss...
Kommentera

Sv: Visa klassen, SSK!
Cox: De enda inlägg du skrivit här i SSK´s gästbok är negativa....Börja se det ljusa i laget..
Kommentera

Visa klassen, SSK!
Tycker att det är ganska anmärkningsvärt att vi med vårt nuvarande spelarmaterial har lyckats med prestationen att faktiskt vara sämre än i fjol. Svaga kort som Lindh, Wiklander, Cannerheim, Pålsson och Dala lämnade, bättre och mer anfallskickliga spelare som Gahn, Törminen, Zetterberg, och Rohlin har tillkommit. Vad händer? Jo, vi spelar ännu mer defensivt och krampaktigt än förra året! Det borde ju inte vara möjligt, men logik och SSK är som bekant ingen förenlig kombination. Tyvärr känns som om det inte längre spelar någon roll vilka spelare vi än värvar, så fort de drar på sig den S-prydda tröjan och skrinnar in på Scaniarinkens is blir ändå förvandlade till viljelösa, underpresterande losers. Jag är övertygad om att spelare som Gahn och Lind skulle lyckas avsevärt bättre och spela med ett helt annat självförtroende om de bara lirade i ett annat, på papperet, jämnbördig lag. Det är ledsamt att behöva bevittna hur alla dessa offensiva kvaliteér går till spillo bara för att en floskelspridande division 1 tränare vägrar ta av sig skygglapparna och agera. Skall SSK bli ett stabilt elitserielag i framtiden måste man skaffa sig en riktig tränare, ett beprövat namn som kan ingjuta lite mod, anfallsvilja och jävlarannama i spelarna, annars kan det här sluta riktigt olyckligt.

Ledningens snack om SSK:s fantastiska moral har då inte märkts av hittills, dags att börja visa den redan imorgon?
Kommentera

165424 · »