*/ ?>

Historik

·
Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Ja, tänk om någon inom Brynäs tänkt samma tanke... Sundlöv kanske gjorde samma sak fast han utgick från sitt MoDo i Allsvenskan.
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Vino: Ja, det går framåt. Men går det tillräckligt mycket framåt?

2 förluster mot Färjestad och Frölunda borta så kan Brynäs gå på jullov på kvalplats. Så små är marginalerna, 4 poäng.

Herregud, och vissa vill att stora delar av truppen ska behållas. Möjligtvis om vi spelar i allsvenskan ser jag det som ett alternativ.
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Men tycker du seriöst att Brynäs ska gå in i nästa säsong med exakt samma centeruppsättning som i år: Scott, Palve, Sallinen och Ölund. 3 st på fel sida 30-strecket (Scott med råge) och en som stått helt still/haft negativ utveckling.

Det märks vilken losermentalitet det är bland fansen. Brynäs håller sig knappt över ytan och då ska det förlängas med varenda spelare som gjort ett bra byte.

Vi har redan låtit lag som Örebro, Rögle, Oskarshamn och till och med Leksand springa förbi oss i tabellen och vi bara accepterar det. "Det kan bli Play In i år". Är det där ambitionsnivån ska ligga?

Släpp nostalgin och våga tänka lite större säger jag.
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Manner har fått en halv säsong nu och Brynäs är 4 poäng från negativt kval.

De flesta verkar vara nöjda med Manner och trots det har laget inte nått en högre tabellplacering. Vilka slutsatser kan vi dra? Att laget har haft otur? Nej, truppen är såklart för dålig för att nå högre i ligan.

Om Brynäs klarar sig kvar så är det drömläge. Drömläge att få bort en massa bös. Dags att sluta vara nostalgisk och faktiskt kolla på vad nuvarande trupp verkligen presterat.

Sen om Alcén kan bygga en BÄTTRE trupp är en annan fråga.
+4
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zzz: Åker vi ur så byts hela laget ut, det är också ett alternativ.

Nuvarande lag har visat att man inte kan håller tillräcklig klass. Varför behålla en massa spelare som inte håller måttet?

Personligen tycker jag inte att man ska förlänga med någon. I Brynäs kräver vi mer.
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: ” När får vi skörda frukten av det fina spelet? Kommer det hända överhuvudtaget?”

Det kommer inte att ske utan förändringar i truppen. Det har du och jag och styrelsen insett. Svårare att övertyga strutsfarmen härinne eftersom ”allt ser så bra ut”.

Herregud, det skiljer 3 poäng mot förra säsongen vid samma tid. Förväntningarna hos de flesta är verkligen otroligt låga.

Luppen skulle dessutom var mycket mer riktad på Brynäs om inte djurgården gjorde en sån skitsäsong som dom gör. Minst antal poäng sen Karlskrona 2011.

Utan deras kris skulle man snacka om kris i Brynäs istället.

Skönt att vissa initierade hockeytyckare och styrelsen insett det
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Tgl: "Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget."

Nja, ett större misstag var att göra Dackell som sportsligt ansvarig, utan honom hade vi inte fått sett vare sig en förlängning med Sunken eller en återanställning av Sundlöv.

Jag sa det redan då: Brynäs skulle spela "en fartfylld hockey som bjöd på det lilla extra" - exekuterad av dels en oförstärkt spelartrupp ledda av dessa tre "vise män". Det kommer aldrig att funka. Varken spelartrupp, eller sportslig ledning kan gå in i telefonkiosken och komma ut som Superman.

När haveriet var ett faktum och Sunken och Dacke lämnade så borde såklart även Sundlöv lämnat samtidigt. Men den gubben höll sig kvar och resultatet av det beslutet ser vi idag.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: "poängsnittet i år är 1,13. Lika ruttet som föregående säsong"

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: "kommer Manners spel att ge mer poäng över tid, jämfört med förra året? Jag är tveksam."

Halva säsongen har gått och hittills har det inte gett någon effekt poängmässigt. Vi såg statistiken i lördags, Brynäs var 2 poäng bättre i år än vid samma tid förra året.

Jag är orolig. Underliggande statistik i all är men det finns ingen underliggande statistik i världen som kan rädda ett lag från kval, det kan bara inspelade poäng göra.

Skönt att styrelsen insett allvaret, till skillnad mot diverse strutsar härinne, och inser att truppen måste förstärkas till varje pris och målsättningen är att undvika kval.

Skönt att inte strutsfarmen på hs får bestämma och kör på i gamla hjulspår tills kvalet är en realitet.

Nu vilar ett enormt ansvar på Alcén att faktiskt förstärka laget. Man kan snacka hur mycket som helst men jag blir nöjd när kontrakten är påskrivna.

Hoppas han gör bättre än att försöka värva någon som ska lägga av den här gången.

Brynäs kan bättre; frågan är om Alcén kan bättre?
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: Palve verkar tro att han är mcdavid. Ger ett ansikte till Brynäs hybris.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: ja, det var den matchen. Förstakedjan sitter kvar på bussen. Brynäs vinner alltså första tek och genoway har kontroll på pucken. Ändå mål i arslet.

Danielsson tror han har blivit gretzky. Han är ju tillbaka i andra linan, inga konstigheter.

Bedrövlig insats. Stackars manner, han längtar nog hem till Finland igen
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Axle San: Om inte annat så är det black friday imorgon och Alcén kanske kan hitta en slips till nedsatt pris.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Stenis: chansvärvningar och etablerade toppspelare i alla ära men Brynäs usp har alltid varit att få fram egna juniorer som är lika bra som toppspelarna i ligan till typ ingen kostnad alls.

Kolla guldet 2012 och hur bra Lindblom var 2017 (var även Lucas Carlsson med i den upplagan?)

Brynäs har värvat ok utifrån men det har alltid varit de egna produkterna som varit x-faktorn.

Som jag så många ggr skrivit tidigare så nedmonterade bz juniorer till a-laget när han började samla brunkare på hög.

Något som Brynäs tyvärr lider av fortfarande; massa långtidskontrakt med allsvenskt bös och betydligt färre intressanta juniorer eftersom dörren till a-laget varit stängd.
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Malken: Ja, Palve och Dima bör köra tillsammans men mest för att dom är Brynäs 2 starkaste offensiva spelare efter Scott och Rödin.

Dock är jag tveksam till om Danielsson är rätt man som tredjelänk i kedjan. Med ålderns rätt hänger han inte med tempomässigt längre. För några år sedan absolut, men nu så är nog hans tid förbi.

Samma sak som med Sallinen, när han får kliva ned i kedjehierarkin ser han betydligt bättre ut, han håller inte för en toppkedja.

Svårt att säga vem som ska spela där dock, borde vara Gunler eller Eklind. Eller om det blir någon ändring i första och Olesen in där.

Förövrigt tycker jag att Mylläri gjorde sin bästa match i brynäströjan mot malmö. Han passar nog bäst mot tunga fysiska forwards. Berglund har oxå spelat upp sig men det behövs en till topp 4-back. Kan det bli Björk som blir bänkad om en ny kommer in?
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: sluta med er kukmätartåvling.

Ta det där i en bubbla istället.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Alfred : Sonja skrev före matchen, olesen ska fortsätta i första - det lossnar snart. Jaaaaaa
+4
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: jämn match där båda lagen har lägen att avgöra. Brynäs bättre i många delar men Malmö bättre framför båda kassarna
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Axle San: Imorgon kommer nästa test. Kan Brynäs ta med spelet mot ett heltaggat Malmö som precis spöat Färjestad borta. Leksand var i ärlighetens namn inte alls bra. Vinst imorgon och man kan ha lite hopp om framtiden.

Hoppas nästan att Linköping spöar Djurgården. Bra om Timrå och Djurgården blir avsågade i botten.

Lite spelarkritik:
Olesen tycker jag ska fortsätta i första med Scott och Rödin. Han driver upp tempot bra och den underliggande statistiken visar att det kan lossna för honom poängmässigt.

Molin får fortsätta längre ned i kedjehierarkin han saknar farten (kanske beroende på alla skador) men är viktig i special teams. Påminner lite om hur det var för Dackell i slutet av hans karriär när farten svek honom.

Bergman sätter sig själv i konstiga situationer väldigt ofta och känns som en säkerhetsrisk. Igår missade han helt oförklarligt att hålla pucken kvar i zonen och slog en hel del indianare, som den gamla frölundaspelare han är. Mylläri är sjukt långsam i hemjobbet och blir ständigt förbiåkt. Kontring mot honom och det är i stort sett friläge. En ny back behövs verkligen.

Timashov bjöd på några fina dragningar men det är lite för tidigt att dra några slutsatser om honom.

Henrik Karlsson vore intressant att få in. Å andra sidan kan väl Brynäs ta in vem som helst istället för Andrén.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Svensson_62: mycket skön seger. Brynäs spelade bra i offensiv zon. Leksand kände man inte igen. Inne i en riktig svacka
+4
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: Och i Skybar serveras sm-guld champange innan match och gravöl efter.
+4
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: manner har iaf segerreceptet klart för sig:
Det viktigaste är att grabbarna har kul imorgon.

Vi får se vilka som skrattar efter matchen
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
lapad: Nu börjar ångesten smyga sig på igen. Snart match igen. Hualigen.

Kommande 2 veckor tror jag blir väldigt avgörande för seriens utgång. Brynäs MÅSTE ta ett gäng 3-poängare och helst mot rätt lag annars är jag rädd att man blir förankrade på kvalplats.

Djurgården möter Timrå imorgon och Linköping på lördag. Båda matcherna dessutom på hemmaplan. 2 vinster där och dom kan vara förbi Brynäs.

Lördag 4:e december kommer Djurgården på besök till Monitor. Blir troligtvis en riktig ångestmatch, om inte Djurgården redan ligger för långt före Brynäs då.
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: När återvänder kamratkompaniet till läktaren?
Peja: "Ditt påstående om att Gunler kommer till massa målchanser är i högsta grad mätbart. Förhoppningsvis kan någon hitta statistik på det så att vi kan få reda på om din observation är korrekt. Det blir mer seriöst att diskutera kring det om det faktiskt stämmer."

Kollade corsi och Fenwick och där ligger ju Gunler bra till, med Brynäs mått mätt. Både corsi och fenwick är positiv för honom.

"Personligen tycker jag det verkar som att Gunler skjuter på allt, även när det inte är målchans. En endimensionell spelare som är dålig utan puck och som aldrig sätter medspelarna i bra lägen. Dessutom onödiga utvisningar på det. Men om han verkligen kommer till massa målchanser enligt statistiken är jag beredd att tro på det."

Dom sakerna som du skriver om Gunler kan man ju inte läsa av utifrån statistiken så jag förstår ärligt talat inte kopplingen till den kommentaren och jämförelsen med statistiken. Utveckla gärna.

Ett problem för Brynäs andrakedja är ju att samtliga spelare varit inne på mindre än tio mål, per spelare, i 5 mot 5 under hela säsongen. Tycker det är svårt att veta om det är Gunlers "fel" eller om det vore bättre att flytta på Palve eller Sallinen. I några matcher har vi väl sett att Manner flyttat på Sallinen snarare än Gunler som exempel.

Vi får se hur Manner formerar laget med Timashov och Molin tillbaka men jag skulle inte säga att det är givet på förhand att det blir Gunler som får flytta på sig.
Låst ämne

Brynäs IF > Sv: När återvänder kamratkompaniet till läktaren?
Huge: "då kanske vi också börjar se att Gunler kommer till massor av målchanser…"

Ifrågasätter du Manners laguttagning? Uppenbarligen anser Manner att Gunler är tillräckligt bra för att spela i andrakedjan och i powerplay.

Tror du att du kan göra ett bättre jobb än Manner eller?
+2
Låst ämne

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Charles: "Dock så tränade inte Rödin, Palve eller Sallinen"

Dom kanske har fått sparken? ;)
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: "Dif har spelat med en gedigen skadelista -Eklund och ligger bara 4 poäng efter. De kommer segla ifrån oss innan juluppehållet."

Lördag 4/12 har du en riktig ångestmatch när Brynäs tar emot Djurgården hemma. Kan vara en säsongsdefinierande match. Torsk där så firar nog Manner jul hemma i Finland.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Mattson: Ja, det är olika hur man ser på sitt eget lag och andra.

Djurgården har gjort dunderfiasko och många verkar tycka att Brynäs spelat ganska bra.

Det skiljer alltså 4 poäng mellan lagen...

Lite samma tankar som vissa har om förra säsongen och denna; då var det en fiaskostart. Men man har alltså tagit 3 poäng mer i år.
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Inkazar & malken: Jag motsätter mig inte att Brynäs spelar bättre i år än förra året. Men kommer det i slutänden att leda till fler poäng?

Hittills har det ju inte gjort det (nåja 3 extra poäng).

Som jag skrivit från start av säsongen beror den skrala poängskörden på att man helt enkelt har för dålig trupp. Man skapar som ett mittenlag men producerar som ett bottenlag (enligt statistiken).

Sen har Brynäs problem oftast inte varit att man skapat för lite målchanser eller gjort för få mål utan det har varit att man släppt in alldeles för många mål.

Verkar vara ett mentalitetsproblem (hybris) i truppen oxå. Full fart framåt och dammluckor öppna bakåt. Brynäs har för dålig trupp att spela som ett mittengäng och får spelvändningar och släpper in för många mål bakåt.

Som jag skrev, kvalitet måste in för att omsätta det bättre spelet till fler poäng. I dagsläget spelar det ingen roll vem som är tränare i Brynäs, nuvarande trupp är för svag för att lyfta i tabellen
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Hur går detta ens ihop? Du och Sandström har rätt men vi har tagit 3p fler iår än förra? Skarp analys!"

3 poäng mer eller mindre är väl snarlik statistik!? Den här säsongen och förra har resulterat i (ungefär) samma poäng.

Det som oroar är att Brynäs förra säsongen tog ungefär lika många poäng trots att Rödin och Scott (våra bästa spelare) inte ens fanns med i laguppställningen stora delar av säsongen.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Peja: Sandström skriver en riktigt kritisk artikel i gd under helgen (se länk, obs pluslåst)

Som dom flesta vet härinne så har jag varit kritisk till om Manners spel, med nuvarande trupp, kommer att leda till att Brynäs tar fler poäng än under PA.

Och tyvärr verkar det som att Sandström (och jag har rätt) Brynäs har snarlik statistik den här och förra säsongen. Man har tagit 3 poäng fler den här säsongen än förra efter 18 omgångar. Man har även släppt in färre mål än förra 63 mot 69 så där är en förbättring.

Samtidigt har man gjort färre mål framåt i år, 42 mot 46.

Lite oroande i sammanhanget är att Rödin spelade 35 matcher och Scott 25 under förra säsongen. Båda dessa herrar har spelat alla matcher nu och ändå har detta endast givit 3 fler poäng.

Återigen har Brynäs en oerhört svag andrakedja, ett ständigt problem i föreningen. Palve och Sallinen har varit inne på 5 respektive 6 mål framåt i 5 mot 5 totalt på hela säsongen. Det är såklart alldeles för dåligt.

Genoway är en stor flopp som är inne på mer än dubbelt så många bakåt som framåt.

Brynäs måste få in fler spelare för att verkligen bli bättre än förra året. Dima är en start men minst en till spetsforward och en ledande back måste in.

Annars har vi ett nytt kval att se fram mot i vår tyvärr
+5
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
fluffman1991: jag utnämner kvällens match till den sämsta på 4 år. Inget lag har varit sämre i shl än Timrå sen oiks första säsong i shl.

Att förlora mot ett så dåligt lag är verkligen avgrundsdåligt.

Toppar till och med den största förlusten mot leksand på 40 år tidigare i höstas.

Allt annat än kval är ett mirakel.

Kval mot Timrå med största sannolikhet. Ojojoj vilken press på manners pojkar
+9
Kommentera


Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: ” Lite otur med bedömningarna. 50/50-lägen som gått mot oss. ”

Men sluta skylla förlusterna på domarna. Du kan bättre än så
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: har Brynäs varit sämre än såhär? Med tanke på hur jävla dåliga Timrå är så blir ju Brynäs insats så monumentalt genomusel.

Mitt tips om att Brynäs ska hamna sist i tabellen verkar gå in.
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: huge fick som han ville, leksand förlorade. Ett superbra resultat för Brynäs. Verkligen
+1
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: "Jag står för att dom som jobbar med hockey inom föreningen, både på och utanför isen, är bättre lämpade att sköta jobbet än vad nån hackande, raljerande och skitkastande "supporter" är."

Motsatsen till vad du anser om domare alltså?

"Oavsett hur mkt rätt eller fel dessa ansvariga gör eller har gjort."

Antyder du att ansvariga i Brynäs har gjort fel någon gång?

Ditt problem är att hockeyvärlden, inom Brynäs, är svart eller vit för dig, det finns inga gråzoner. Jobbar man inom Brynäs är man untouchable, en helig ko. Ingen kan ifrågasättas. Som jag skrev tidigare, varje upplaga av det nuvarande Brynäs är alltid den bästa upplagan enligt dig.

På grund av detta saknar du trovärdighet härinne, ingen tar dig på allvar och dina försvarstal saknar tyngd.

För det blir alltid problem när spelare, ledare och övriga inom föreningen till slut får sparken för att ännu kunnigare yrkesmän anser att dessa kunniga yrkesmän inte gjort ett bra jobb. Aktörer som du försvarat med en dåres envishet anses, av föreningen, inte hålla måttet. Tur då att Hugge-kappan alltid vänder efter vinden.

Ett annat problem med detta svart-vita synsätt blir att alla aktörer i föreningen är den mest lämplige på posten och kan inte ifrågasättas. Mikko Manner är den bäste tränaren och Johan Alcén den bäste sportchefen.

Det är orimligt att jämföra en coach som vunnit vm-guld och finska ligan med en sportchef direkt från gatan. Det måste finnas sämre coacher och bättre sportchefer att anställa.

Tänk dig det omvända. Att Brynäs anställde en erfaren sportchef, typ Evertsson i Växjö, som satt ihop flera guldtrupper och anställde en tränare direkt från gatan.

Iofs hade det väl blivit den bästa upplagan av Brynäs, enligt ditt sätt att se saker.
+15
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: "Leksand spelar ju inte mot Timrå på lördag men du får väl hoppas på att dom tar poäng ändå..."

Nu har du nog fått saker om ting om bakfoten. Igen...

Ikväll hoppas jag att Leksand vinner mot Djurgården. Skulle vara ytterst olyckligt om Djurgården tar andra raka segern, får momentum och närmar sig Brynäs. Vid Djurgårdsvinst och Brynäsförlust skiljer endast 4 poäng mellan lagen.

Men du kanske hellre ser att Leksand torskar och att Djurgården susar förbi Brynäs i tabellen och det blir ett nytt kval framåt våren. Skulle säga att en Leksandsseger ikväll är viktigare än en Brynässeger för utgången av den slutgiltiga tabellen

Apropå att hålla på Leksand...
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: Jag kan lätt ta 0 poäng ikväll om man tar 3 poäng på lördag mot Timrå.

Men inget litet OM det heller tyvärr.
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: Men glöm inte att det kan komma in några sena nyförvärv lagom till matchstart. Har inte Alcén sagt att han håller ögonen öppna!?

Ha lite förtroende för grabbarna och våra kunniga yrkesmän. Du kanske undrar när Alcén blev en kunnig yrkesman? I samma stund som bläcket torkade på 4-årskontraktet så klart. Inga konstigheter.

Kunniga yrkesmän-Läktarcoacherna 100-0
+11
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: ” : Det kanske är lite skillnad på att gnälla på ett enstaka domslut i en match där man samtidigt kan tycka att domarna varit bra, : Det kanske är lite skillnad på att gnälla på ett enstaka domslut i en match där man samtidigt kan tycka att domarna varit bra, och att som du och många andra gnällkärringar gör: kasta skit, raljera och uppträda allmänt omoget som supporter i princip 24/7. som supporter i princip 24/7.”

Så man kan ifrågasätta kunniga yrkesmän ibland, enligt dig.

Konstigt då att du ALLTID bemöter andras ifrågasättande av olika aktörer i Brynäs med att ”kunniga yrkesmän vet bättre än random hobbytyckare”. Märkligt beteende kan man tycka.

”… kasta skit, raljera och uppträda allmänt omoget…”

Funkar ganska bra som beskrivning av dina insatser här på hs oxå
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: Ja du Huge, det var nog ett av dom mest paradoxala inlägg jag läst härinne...

Vart ska man börja?

"Jag försvarar alltid tränaren, oavsett vem det är, mot kritik som kommer från dig och andra självpåtagna sofftränare som själv aldrig tränat eller lett ett hockeylag öht och heller inte har den insyn och kunskap som krävs för att bedöma om en tränare har tagit ett bra eller dåligt beslut utifrån förutsättningarna."

och sen skriver du:

"Jag gnäller inte alls ständigt på domarna, bara när jag tycker att dom dömt fel.
Och det går alldeles utmärkt att applicera samtidigt som jag kan tycka att dom är yrkesmän och inte några underdjur som aldrig borde göra nåt fel."

Så det går bra att gnälla på domare men inte tränare alltså?

Enligt ditt resonemang borde det väl isf oxå gå utmärkt att gnälla på tränare, andra yrkesmän, om man tycker att dom gjort fel.

Målat in sig i ett hörn i vanlig ordning?
+19
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Axle San: ” ag håller med, Eklinga och Rödda var bra och de var ju på vippen flera gånger att måla också”

Rödin gjorde ett snyggt mål men spelade i övrigt alldeles för svårt och med huvudet under armen. Eklind tog några onödiga utvisningar och var underkänd.

I övrigt fortsätter genoway att skapa fler farligheter till motståndarna än egna laget
+2
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: oväntat att du försvarar den nuvarande tränaren. Det gör ju du alltid. Enligt dig är ju det nuvarande Brynäs alltid den bästa versionen av Brynäs.

Din ständiga käpphäst att kunniga yrkesmän alltid vet bäst, hur applicerar du det på ditt ständiga gnäll på domare?

1. Anser du att du kan göra ett bättre jobb själv?
2. Anser du inte att dom är kunniga yrkesmän?

Räknar inte med något svar men det skulle vara intressant att höra vad du tycker
+6
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Lunkz: djurgården 7 poäng efter Brynäs nu. Jakten har börjat
+3
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: och där har djurgården vänt. Blev en riktig skitkväll det här
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Huge: jag tror nog kunniga yrkesmän kan bedöma vad som är utvisning eller inte. Löjligt att något grinande dagisbarn som inte fått lördagsgodis tror att den kan göra ett bättre jobb
+7
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
Zappaholic: spelar man med huvudet under armen blir det svårt att vinna
Kommentera

Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
munkas: det är som om Brynäs inte vill vinna. Hårresande dåligt efter kvitteringen
Kommentera


Brynäs IF > Sv: A propósito de nada
bradberry: underbar seger och tio poäng ned till djurgården nu. Båda sakerna extremt viktiga
+10
Kommentera

Brynäs IF > Sv: Matchtråd Skellefteå AIK - Brynäs IF 2021-10-30
Tigerhjärta: Berglund får åka med bussen norrut, hem till Umeå. Där är vakansen
+1
Kommentera

·