1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480566 inlägg · 4078 ämnen

Freddangate

1253998 · » Till forumet


Sv: Freddangate
Slapshot: Mkt kort (my com): Inga sensationer i pappret, Milo missnöjd med inställd träning före jul, Freddan försvarar o tycker "de flyttade ju bara fram den", han tycker inte det gjort nåt fel, allt har skötts snyggt! (Föga förvånande).
Milo tycker det var dålig disciplin i laget (utan att specificera), men Markus borde vara rätt man att leda MoDo. Steen vill han inte uttala sig om (tyvärr).
Kommentera

Sv: Freddangate
Kommer tydligen mer i pappersutgåvan i morgon. Nån som kan informera oss utsocknes om det finns nåt intressant i den utgåvan.
Kommentera

Sv: Freddangate
Wayne Gresky: Det är ju som du säger så att inlägg ska plockas bort om de innehåller personangrepp utanför yrkesrollen, av arbetsmiljöskäl - men fimpar man hela tråden så är det ju ett statement om att åsikter om hans arbete i nuläget inte är välkomna.

I grund och botten är det ju ett erkännande om att totalt kaos råder och effekten blir mer ett slags mini-hämnd på de som haft fräckheten att uttrycka sig på modohockey.se. Någon total censurering av åsikter går ju i dessa dagar inte att nå genom att plocka bort en tråd, på ett forum, på ett domän-namn.
Kommentera

Sv: Freddangate
Wayne Gresky: Oj, de fanns då på forumet så sent som i går kväll, om jag minns rätt.
Kommentera

Freddangate
Samtliga inlägg om Fredrik Andersson på modohockey.se:s forum har plockats bort. I stort sätt alla inlägg i tråden var fortfarande sakliga trots den utsatta tabellpositionen och det går inte direkt att påstå att läget blivit okontrollerbart. Frågan är då vem eller vilka som ligger bakom denna mörkläggning, är det moderatorerna eller är det någon högre upp i hierarkin som hittat på detta? Jag tvivlar på att moderatorerna skulle hitta på något sådant utan att åtminstone förklara sig (rätta mig om jag har fel).

Hur det än är så känns det som ett uttryck för vilken press både klubben och Fredrik befinner sig under. Öppenheten är som bortblåst. Man kan fråga sig om Andersson befinner sig i Finland för att värva spelare eller för att komma bort från allt? Om Freddan tar väldigt illa vid sig av kritiken så kan det givetvis vara en arbetsmiljöfråga att ta bort foruminlägg, men om så är fallet är han inte tillräckligt hårdhudad för att vara sportchef.
Kommentera

1253998 · »