1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Werner

702915 · » Till forumet


Sv: Werner
audiblegiraffe: Se där.
Kommentera


Sv: Werner
audiblegiraffe: Dallas i förstalinan, intressant.. :> Har han kontrakt över nästa säsong förresten?
Kommentera

Sv: Werner
shinzawai: Dallas sänker honom i en mäktig tackling i första bytet.
Kommentera

Sv: Werner
Ja då får vi se Werner spela ES-hockey i Ö-vik till hösten då. Bra eller anus?
Kommentera

Sv: Werner

65selander: Olle ser ju ut att vara märkligt intresserad av något som uppenbarligen ligger på golvet, fast samtidigt verkar han inte kommit på hur han lossar säkerhetsbältet.

Eller så är det hans prisbelönta imitation av en gam. 

Kommentera

Sv: Werner
Frisco: En klassisk Westerlind ställning finns i slutet här.
Kommentera

Sv: Werner
Frisco: Måste vara från när han var ute och lekte buse på två hjul, för är det inte en moppe musch på överläppen?
Kommentera

Sv: Werner
Paddan: Är det Westerlind på bilden?
Kommentera

Sv: Werner

Hawerchuk: En billig dussinlirare från Slovakien. Hmm, det blir svårt att hitta det, men lite dyrare dussinlirare går det nog alltid att få tag i.

Kommentera

Sv: Werner
Skit i Werna nu. Han är gammal skåpmat, se framåt.

För övrigt tycker jag inte vi ska satsa på slovakerna över nästa säsong, men gärna om vi går långt i slutspelet. Ta dom pengarna 06/07 och värva en riktig vass center och en billig dussinlirare från Slovakien så Krizan har nån att prata med. Rasti är bra men lite för ojämn. Janne glimtar till ibland men alltför nonchalant i spelet.
Kommentera

Sv: Werner

NuMo:

Du har i princip rätt om alla spelare du nämner. Så här klarsynt har du inte varit sedan HS startade. Har du slagit huvudet i något hårt på sistone?

Kommentera

Sv: Werner
Poffa: Ja, kanske det, det vet jag inget om. En sak är dock klar. Det verkar inte finnas någon anledning att värva spelare från Allsvenskan i alla fall. Är de så värdelösa att de inte ens kan klassa ut Wernblom, ja då är det nog bättre att fortsätta med juniorer och okända utlänningar.


Spelare som man kanske kan fundera på i övrigt.

Weinhandl. Spelar 3 minuter/match i NHL. Om han öht. platsar.

Sundström: Glidare som hellre spelar i italien än att han spelar hockey med Modo. Snart lika gammal som Modo-Werna.


Näslund. Lär väl ha gjort sitt, men är han ens önskvärd. Näslund är enda spelaren i världen som gör ett lag starkare om han inte platsar där.

Forsberg. Skadebenäget beläte som kommer att vara gammal som gatan när han vill trappa ner i Modo. Är det inte bättre att låta befintliga spelare ta sitt ansvar än att lägga allt på en sådan?
Kommentera

Sv: Werner

NuMo: Foppa mörkar ju bara. Han kommer att vara 200% frisk och 700% bättre än nåt ansikte från äppelstan (Kivik??). Hur många % bättre än en pissande utomjording med egen TV-serie kan inte jag ens räkna ut.

 Om Werner säger jag Sctanna kvar och var kung.

Kommentera

Sv: Werner

NuMo:

Du kanske har rätt. Vi kanske skulle gjort en Jansson med Werna. Skrivit treårskontrakt med honom och sedan sett honom spela medioker hockey i sex matcher under den treårsperioden. Trots detta skulle vi hissat honom till skyarna och hävdat att han vore vår bästa spelare, bara han inte varit skadad.

Kommentera

Sv: Werner
Lumber Jack:

Ja, helt klart så är han inte värd pengarna om han inte är motiverad att göra den satsning det skulle innebära. Vilket hans kontraktskrivande med Skellefteå bekräftar. Men att förutsätta att han inte skulle kunna prestera lika bra som han gjorde när han var 29-30, det handlar om fördomar som det inte finns någon realistsk grund i. Det är han fortfarande för ung och aktiv för. Självklart så skulle Wernblom bli tvungen att ha en fysik som gjorde honom gällande, annars vore det poänglöst. Jag har svårt att förstå att man kan inbilla sig att en Wernblom som inte platsar i laget skulle få spela ändå.


Det är så många nu väljer att se Foppa i OS. Ska han åka omkring och känna sig i ljumsken hela tiden?
Kommentera

Sv: Werner

NuMo:

Så varför ska vi ha Werna i MODO?

Kommentera

Sv: Werner
Poffa: Inte jag heller.
Kommentera

Sv: Werner

NuMo:

Jag vill inte ha Holmström i OS-laget.

Kommentera

Sv: Werner
NuMo: Det handlar mycket om pengar i Werna-fallet och marknadskrafterna har varit avgörande. Om det är sant som det sägs att SAIK betalar honom 125 000 så har vi förklaringen där. Wernblom är helt klart värd sina pengar där, men i MoDo är han inte värd dessa summor. Här är han kanske värd hälften.
Kommentera

Sv: Werner
Poffa: Jaha. Så du tror inte att Wernblom har egenskaper som gör att han är så jävla bra framför mål då? Det har man ju hört länge nu. Sätt Hinote där, Eller någon stor back, eller en junior. Många verkar glömma att det krävs en viss kompetens, men resultatet av alla experiment har alltid varit. Vi behöver en Wernblom där....Men inte Werna.

Varför vill vi öht. ha Holmström med i OS-laget?
Kommentera

Sv: Werner

NuMo:

Det är klart, ska han stå som en stenstod framför mål i PP så är han inte långsammare. Han lär dock vara dyrare än vilken junior som helst. De kan också vara stenstoder framför mål.

Kommentera

Sv: Werner
Poffa: Tre år långsammare än vem då? Framför mål i PP är han inte långsammare, det är jag övertygad om, om han nu inte var tre år långsammare redan då.
Kommentera

Sv: Werner

skellefteå_elit:

Att han är tre år åldre, tre år långsammare och van tempot i Allsvenskan numer är också faktorer man ska ta in i beräkningen. Tyvärr verkar många glömt det, ett par hundra på åfficijella, minst.

Kommentera

Sv: Werner
knaskamilla:
Sant, att han snittat 33 poäng de tre senaste säsongerna i MoDo varav 49 p. säsongen 02/03 talar sitt tydliga språk, han är och förblir en poängmaskin, en magnet för klubbar, spelare och sponsorer var han än må befinna sig :-)
Kommentera

Sv: Werner

Frisco:

Wernblom skulle möjligtvis behövas på kansliet. I PP så har vi Green som är dominant och till nästa säsong kommer Dallas att stå där framför mål och reta gallfeber på ES-backarna.

Kommentera

Sv: Werner
Lumber Jack: Frågan är om det är Green som gör jobbet eller om det är hans Easton Synergy ST Grip?
Kommentera

Sv: Werner
Det måste vara trist att vara SkAIKare och försöka mobba MoDoiter här på HS. Jag rekommenderar därför åffisjella, där det finns många som inte önskar annat än Werna i MoDo igen.
Kommentera

Sv: Werner
Frisco: Givetvis behövs en backup till green.
Kommentera

Sv: Werner
Poffa: Wernblom skulle behövas i Modo. Alltså i PP punkt slut.
Kommentera

Sv: Werner

skellefteå_elit:

Jag förstår att du är glad över att ha fått behålla Wernblom även nästa år. Går ni upp i ES kommer han vara bland de viktigaste spelarna i erat lag. I MODO hade han huserat i fjärdefemman nästa säsong. Fast du förstår nog inte vad det innebär ändå.

Kommentera

Sv: Werner
skellefteå_elit: För egen del är jag inte särskilt upprörd, snarare en lätt axelryckning, tror att han möjligen skulle ha tillfört mer till MoDo nästa säsong som kanslipersonal än som hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Werner
Paddan, Lumber Jack:
Jag förstår att ni är upprörda och besvikna till bristningsgränsen en sån här dag. Kan inte kännas lätt att återigen blivit knäppta framför näsan, men haven förtröstan, ni får ju som sagt tillfälle att återse denne guldklimp, magnet, nästa säsong. Nä upp med mungiporna, han är ju norrlandshockeyn tillgodo i.a.f. :-)
Kommentera

Sv: Werner
Lumber Jack: Nu när man har "värvat" Skellefte Kraft som arenasponsor så ser de väl helt enkelt till att strypa eltillförseln till valfri arena om en krissituation skulle uppstå.
Kommentera

Sv: Werner
skellefteå_elit: Är inte det säkraste vårtecknet i Norrland att SAIK bryter ihop i kvalet? Eller har det värvats ett halvdussin idrottspsykologer i år? ;-)
Kommentera

Sv: Werner
Lumber Jack:
Väl mött nästa säsong, då kan ni begrunda era fadäser :-)
Kommentera

Sv: Werner

renen:

Gud hör bön, med andra ord.

Kommentera

Sv: Werner
renen: M.a.o så har han definitivt gjort sin sista ES-match. Där ser man.
Kommentera

Werner
Då har Werner skrivit på för skaik ytterligare ett år
Kommentera

702915 · »