1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474657 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1082842

Sv: 20081101 MODO - Rögle BK
shinzawai: Jag vill inte kalla Modo för speciellt gnälliga men när man fått ett par 10:or för snack så ska f-n en sexåring begripa att det inte går att snacka med dommarn. Det är proffs vi pratar om med massor av rutin från dom stora ligorna som inte fattade att i går kunde man inte snacka med Lahti om man nu någonsin kunnat det. Men ni tycks ju ha klart för er att Lahti ogillar er ännu en anledning för spelarna att förstå att det inte går att snacka med honom.

Jag hade varit vansinnig på våra spelare om man snackat till sig 4 st 10:or i samma match, kanske på en hel säsong men inte på en match.

Att diskutera någon enskild missad tripping är totalt meningslöst för där är vi aldeles för enögda som fans, jag anser han missar en del på Modo och du anser han missar en del på Rögle låt det stanna vid det för närmare sanningen än så kan man aldrig komma fans imellan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 20081101 MODO - Rögle BK
Belix: Håller med dig till 100%. Självklart borde de lärt sig läxan efter halva matchen, men jag anser ändå att arroganta jävla Lahti är orsaken till de många MC-utvisningarna, inte förstakedjan.
Kommentera