1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481244 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1090489

Sv: SV: Modo - Södertälje 2008-11-22
MorganaLefaey: Men modo har ju en sådan spelare redan, fast vi fick det beviset omvänt luleå exempel när sundström försvann. Jag förstår inte värvningshysterin, vi har ett bra lag men när skadorna ligger hos nyckelspelarna då tappar vi otroligt mycket. Det får vi supportrar leva med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SV: Modo - Södertälje 2008-11-22
spud: Jag förstår inte Ecke. Andra lag värvar kortsiktiga lösningar när man är i behov. Titta på värvningen av Liimatainen t.ex. Jag tycker att det är tjänstefel att inte ta in Blatny på ett korttidskontrakt. Är han kass försvinner han när det går ut. Är han bra har vi en förstärkning.
Kommentera

Sv: SV: Modo - Södertälje 2008-11-22
spud: Visst har vi ett bra lag, dock skulle det bli betydligt bättre om vi byter ut Westin på backen mot en ny back (gärna rightare). Sedan skickar vi upp Forsberg till Löven och tar in en sniper på den platsen.

Enligt mig skulle MODO verkligen behöva två nya spelare, även när de skadade kommit tillbaka.

Westin och Forsberg håller tyvärr inte ES-klass.
Kommentera

Sv: SV: Modo - Södertälje 2008-11-22

spud: Det här handlar inte om att vi har bra spelare eller inte. Det handlar om att vi bara har en formation som fungerat under hela säsongen. Vem säger att vi kan lite på dem hela säsongen? Att det inte blir skador på dem igen? Vi måste få igång fler formationer och då tror jag att man behöver något annat än juniorer.

Kommentera