1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1093606

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30
Zacke står ikväll!

www.modohockey.se/nyheter.cfm?nyhet=3889&rows=5

"Jag känner mig hur inspirerad som helst"

Antingen har Zacke gått på svenskakurs hos Hasse, eller kanske lite mer troligt, Zackes svar på Anderssons frågor har passerat hans "som helst-filter"


Jag såg att Gresky hade kört googles översättningsfilter på Fribourgs forum för att få lite kommentarer kring Ulmer. Skulle man inte kunna föreslå att google utvecklar ett program som tar alla "som helst"

Nåja, Krizan har ont efter att ha blivit överkörd och Zacke får stå. Hoppas han får göra en bra hemmamatch. Själv kan jag inte komma ihåg att han spelat en bra hemmamatch, däremot har han vid flera tillfällen varit lysande borta.


Det är lördag och fläskfilén håller på tina, ute är luften är hög och klar och det är vitt och vackert på träden. Det knarrar under skona. Det är kvällsmatch, livet blir sällan bättre...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30
hellge: Fy fan vad jag är trött på de där jävla "som helst"-skämten om Hasse. Hitta på något nytt eller spara bokstäverna till vettigare inlägg!

För övrigt gör vi ingenting rätt förutom att åka skridskor, men vad fan spelar det för roll när man inte vet var i banan man ska ligga, hur man passar, hur man skjuter, hur man tacklar, hur man väljer när man ska stöta och när man ska följa med osv osv osv.

Frustrationshockey pågår.
Kommentera

Sv: MODO - Färjestads BK 081129 18.30
hellge: Aj då, har sällan upplevt Zacke som särskilt stabil. Och det verkar vara vad backlinjen behöver mest just nu.
Kommentera