1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1130723

Sv: Färjestad - MoDo 090221
spud: Jo men den matchen är nästan av akademiskt intresse..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MoDo 090221

En sak jag inte förstår, Fröken harri verkar tycka att det räcker med att säga att man inte ska släppa in många mål i matcherna åsså blir han besviken att dom ändå gör de! Sen Undrar jag varför han hela tiden tycker att laget e bra med i matcherna å framförallt att man jobbar hårt men får inte utdelning?? Sen berömer han spelare som jag tycker gjort helt bedrövliga insatser.

Laget idag såg ungefär ut som de gjort det senaste 25 omgångarna, sen jobbade man tamefan knappt ur egen zon idag, 90 % av laget jobbade varken åt något utav hållena, i mina ögon är det oförlåtligt hur vissa ser ut att ha gett upp i och med 1:a nedsläppet, att sen tränarna står bakom laget på bänken å inte rör en min (utom harri som stod och gäspade) inte manar på grabbarna, peppar dom och iaf. försöker få dom motiverade att jobba hårdare är nästan som att som tränare säga att man gett upp?! Nä allt ser tungt ut nu, lata givna sjärnor, inkompetens i tränarstaben och en ledning som gång på gång värvar skitspelare och sen "tror på sitt lag" när alla hockeyintresserade ångermanlänningar ser att många importer och andra värvningar är rena skräpet.

Sen verkar man sitta å tycka att "när foppa,sedins,macke mm.  kommer hem så vinner vi guld iaf. så till dess får vi hålla ut" Nä nu är det väl dags att dessa höga herrar slutar ta rygg på varandra och göra något åt sig själva å detta sjunkande skep.

Skulle vara lättare att rädda detta modo om alla drog åt samma håll!

Kommentera