1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480597 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1146189

Sv: RE-building the future 09/10

Är det verkligen den här typen av värvningar vi ska göra? Med all respekt för Kristian Forsberg, jag har noll koll på honom, men det känns spontant som en spelartyp som vi inte borde söka i första hand.

Om vi bortser från en målvakt, som är viktigare än allt annat, så behöver vi värva rollspelare framåt och en PP-back samt en eller två defensivt starka backar. Jag har svårt att se att Kristian Forsberg faller in i något av de facken.

Fast om någon sett honom spela och kan säga emot mig så vore jag ytterst tacksam.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Poffa: Är det inte Ecke, så säg.

Och Ecke uttalar sig på offisijälla:

"- Jag har följt Kristian länge och är mycket nöjd med hans utveckling, säger han. Han har alla förutsättningar att bli en bra och viktig rollspelare i MODO."

----------------
Och jag citerar dig:

"Med all respekt för Kristian Forsberg, jag har noll koll på honom"

"så behöver vi värva rollspelare framåt och en PP-back samt en eller två defensivt starka backar. Jag har svårt att se att Kristian Forsberg faller in i något av de facken."


- Du motsäger dig i samma inlägg.

Slutligen.

"Fast om någon sett honom spela och kan säga emot mig så vore jag ytterst tacksam."

Och jag hänvisar till Erik Holmberg igen. Läs citatet överst i det här inlägget.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Poffa:

"Forsberg er bra, men ikke forvent at han skal gjøre mange poeng. Han er en doldis i den norske ligaen også, en spiller man ikke legger så mye merke til. Men jeg så Norges 3 kamper i OS-kvalet og han gjorde 3 riktig gode matcher i 4. linjen sammen med Peter Lorentzen (Rögle) og Martin Røymark (Sparta, Frölunda neste sesong). Han påminner om Lorentzen om noen av er har koll på han. Tror dock at Forsberg kan utvikle seg mye når han får trene og spille i et lag som Modo som selvsagt holder høyere klasse enn Storhamar. Men man skal komme i håg at Yetman kom fra Storhamar to sesonger på rad og han var ikke spesielt mye bedre enn de forwards Storhamar har i sine to top-lines.

Her er statistikken for Storhamar www.pointstreak.com/prostats/teamplayerstats.html?teamid=137588… Som man ser har Forsberg mange skudd på mål, men mycket dårlig uttelling. Skulle Modo hentet en riktig målskytt fra Norge skulle dem nok kollat Joakim Jensen på Storhamar www.pointstreak.com/prostats/playerpage.html?playerid=2163664&s…"

"Han er en defensiv forward som er god i boxplay.
Tacklar, river upp spelet til motstanderna og er kvikk på skriskorna... inte en ny Zuccarello kan jag lova :)

Men en bra 3-4 liner..."

"Forsberg er en rollspelare og spelar i det norska landslaget. Han er en bra 3rd liner....

Ja.. Malmstrøm og Høglund har gjort mange poeng i den norska ligaen, men det er mange andre som har kommet från ES ocg floppat totalt i den norska ligaen.
Peter Strøm (nå i Vaxjø Lakers) fikk sparken från Sparta den her sesongen.
Fins manga andre å plåkka från ochså....

Jag tror Foppa blir en mycket bra 3rd liner i Modo, selv om jag inte gillade han som en motståndere til Frisk. Men han er inte en lirare som gjør massa poeng!
Forbundskaptenen har nog tatt han med i VM 2 år på rad fordi han har noe å gjøre.. han spelade riktigt bra i OS kvalet i Oslo. Da i 4 kedjan med Røymark (Frølunda) og Lorentzen (Røgle)."
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Poffa: Värst vad dåligt tålamod du har. Utredningen är inte klar och du bråkar redan om i vilken ordning man värvar spelare.

Ska vi alltså inte värva någon förrän vi värvat de spelare du efterlyser?
Kommentera