1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481303 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1181537

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
shinzawai: Det är väl nytt all-time low vad gäller publik i Swedbank, om man räknar bort träningspassen och juniorernas matcher. Och tyvärr lär väl det här spelet inte locka massorna till arenan, fast nästa hemmamatch är mot Skellefteå så det kanske blir en del Skellefteåfans som snyggar till siffrorna åtminstone.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01

Petey21: Rätt naturligt att siffrorna går ner, nu är nyhetens behag slut.

Titta på Färjestads publiksiffror med deras upptagningsområde, 5-6 tusen tycker jag är rätt bra för en ort av Ö-viks storlek.

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
Modos problem är att vi betalar höga löner till Salle Svarten Hasse och Hållberg, deras roll i laget ska vara poänggörare och har lön därefter, men dessa spelare klarar ju inte av det, deras spel duger inte längre på den nivån. Då ställs sportC inför en omöjlighet, han måste hitta spelare som spelar för brunkarlön, men producerar efter toppnivå. Typ Zucca ifjol..

Det är nog dags att vi köper en spegel till ovan nämnda herrar och fråga om de kan se sig själv däri och undra hur deras lösning på problemet är.

Svarten är ju faktiskt rent usel hittils iår. Så fort vi kommer upp i anfallszon känns han som en back som fått flytta fram till center plats.
Om han bara duger till att spela på 50% av banan ska han ha lön därefter.
Kommentera