1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481307 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1181595

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
Wayne Gresky: Jag tillhör inte dem som sitter hemma och gormar om att de inte kämpar, för det tycker jag att alla ser ut att göra.. Däremot just det jag skrev, att passningsvägarna inte finns och att det tar för lång tid att hitta dem sänker tempot och vi får ett långt lag..

Sen tycker jag även att det saknas kvalité även i år. Man måste nästan dra en kille för att få yta i dagens hockey. Kolla vad som hände när Hannu, Green och ngn till lyckades dra en stötande Brunäsa, vips så hade vi ytor och skapade något. Att saxa sig igenom motståndarna med pass kräver att man spelar pucken till den som rör sig mest, typ. Brunnäsorna passade pucken innan vi hann fram, eller använde sig av fart för att trampa runt/dribbla bort MODO-spelaren.

Fan, vi är tom sämre än ifjol, det hade jag inte räknat med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
shinzawai: Skillnaden mot ifjol tycker jag ändå är att iår kan det bli bra, det hoppet hade jag aldrig ifjol då vi tex inte hade en målvakt, nu har vi 2.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Brynäs 2009-10-01
shinzawai: Jag tycker att backtruppen känns uppgraderad. Offensiven är däremot rekordsvag. När Sundström är skadad, skröder sämst på planen, Green på inskolning och Salle allmänt hängig och för gammal så måste MZA göra allt. Det säger ju sig självt att det inte kommer att resultera i överdådiga poängmängder.
Kommentera