1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1183678

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Sicken skillnad det kan vara. Lite (läs: mycket) skridskoåkning och ledningsmål, dessutom av rätt spelare, och det ser ut som ett helt annat lag på isen jämför med nån av matcherna hitills.

Alla skall ha godkända betyg och en klapp på axeln för kvällens agerande.
Tom Zakke får godkänt trots att det är j-t pinsamt att han inte klarar en hel match utan att krampa...


Sen en liten pik till Shinza. Hannu se målet... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Salle/spud: Ge er, Zacke var sämre än han brukar vara. Hade aldrig koll på pucken, tappade returer konstant och blockerade ofarliga lägen för att han var så jävla osäker.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Salle:

Det är så fascinerande vad rätt inställning kan göra. Spelarna själva har pratat om dåligt självförtroende, men i sådana fall borde det väl ha varit ännu sämre inför den här matchen?

MoDo låg på mycket hårdare i markeringarna, slängde sig efter puckarna, delade ut tacklingar och kämpade lika hårt vid ställningen 6-1 som i början av matchen. Det är någonting som jag inte tror att jag har sett MoDo göra förut.

Vi får emellertid hoppas att de inte förlorar ödmjukheten på grund utav detta, för Skellefteå spelade beklämmande dåligt. Timrå borta på torsdag kommer bli en helt annan historia. Om Zacke står då så får han inte släppa så vansinnigt mycket returer, Sondell måste sluta jönsa med pucken och samtliga spelare måste spela med ännu högre intensitet än de gjorde idag.

Sedan måste jag givetvis tacka Pikachu för hockeygodiset. Hoppas det blir mer av den varan på torsdag.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Salle: Avsaknaden av motstånd underlättade också.

Själv är jag aningen förbryllad över positionsspelet. Det ser ofta ut som om spelarna inte riktigt vet vart de ska ta vägen. De måste titta och peka på varandra för att komma överens om vem som ska ta pucken. Spelare krockar mitt på banan. Spelare står alldeles för långt ifrån varandra när pucken ska vinnas och alldeles för nära när motståndet ska passas bort.

Vissa tycker kanske att det var bra att alla målen kom i annan spelform än 5 mot 5. Själv tycker jag att det är ganska oroande att vi knappt klarar av att skapa en målchans med fulla lag på banan.

Väldigt viktigt för självförtroendet med en seger och att få göra lite mål iaf.
Kommentera