1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1183684

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Salle:

Det är så fascinerande vad rätt inställning kan göra. Spelarna själva har pratat om dåligt självförtroende, men i sådana fall borde det väl ha varit ännu sämre inför den här matchen?

MoDo låg på mycket hårdare i markeringarna, slängde sig efter puckarna, delade ut tacklingar och kämpade lika hårt vid ställningen 6-1 som i början av matchen. Det är någonting som jag inte tror att jag har sett MoDo göra förut.

Vi får emellertid hoppas att de inte förlorar ödmjukheten på grund utav detta, för Skellefteå spelade beklämmande dåligt. Timrå borta på torsdag kommer bli en helt annan historia. Om Zacke står då så får han inte släppa så vansinnigt mycket returer, Sondell måste sluta jönsa med pucken och samtliga spelare måste spela med ännu högre intensitet än de gjorde idag.

Sedan måste jag givetvis tacka Pikachu för hockeygodiset. Hoppas det blir mer av den varan på torsdag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06

Skridskoåkning. Där har ni anledningen till att vi vinner idag. Visst, Skellefteå är inte bra, vi gör inga mål i fem mot fem och så vidare. Men jag väljer ändå att se någonting positivt i dagens match. Det finns fart under rören, igen.

Mot SSK och Brynäs såg det ut som varenda spelare hade cement i skridskorna, idag var det helt annorlunda. Skröder, Svarten, Green, Salle och till och med Tuokko hade fart och energi att låta benen gå. Vi får med oss utvisningar istället för att dra på oss dem, något som är en ren följd av tempot. Och vi lyckas dessutom utnyttja dessa PP.

Som BB mfl sagt så får detta inte stiga dem åt huvudet, det var absolut inte jättebra. Svårare motstånd kommer framöver och då krävs det ännu högre disciplin, hårdare jobb och mer offervilja.

Zacke är okej idag, men inte mer. Han är fladdrig, ofta ute runt kassen och ställer till det och tappar mycket lösa puckar. Att han sedan inte vet hur man dricker vatten är rent pinsamt.

Och så kan man inte undgå att jubla över Pikkas fantastiska mål.

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Bad_Brett: Vi slänger fortfarande iväg för mycke puckar ut i mittzon på måfå, kanske är det för att backarna hamnar i tidsnöd, men ibland ser de väldigt billigt ut.
Detta va klart ett steg i rätt riktning, men de finns många detaljer kvar att förbättra. Tuta å köra på torsdag som gäller nu!
Kommentera