1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481551 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1183691

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06

Skridskoåkning. Där har ni anledningen till att vi vinner idag. Visst, Skellefteå är inte bra, vi gör inga mål i fem mot fem och så vidare. Men jag väljer ändå att se någonting positivt i dagens match. Det finns fart under rören, igen.

Mot SSK och Brynäs såg det ut som varenda spelare hade cement i skridskorna, idag var det helt annorlunda. Skröder, Svarten, Green, Salle och till och med Tuokko hade fart och energi att låta benen gå. Vi får med oss utvisningar istället för att dra på oss dem, något som är en ren följd av tempot. Och vi lyckas dessutom utnyttja dessa PP.

Som BB mfl sagt så får detta inte stiga dem åt huvudet, det var absolut inte jättebra. Svårare motstånd kommer framöver och då krävs det ännu högre disciplin, hårdare jobb och mer offervilja.

Zacke är okej idag, men inte mer. Han är fladdrig, ofta ute runt kassen och ställer till det och tappar mycket lösa puckar. Att han sedan inte vet hur man dricker vatten är rent pinsamt.

Och så kan man inte undgå att jubla över Pikkas fantastiska mål.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Skellefteå AIK 2009-10-06
Poffa: Sen måste vi väl skicka ett tack till dom som var där och dom som höll sig borta, dom som voodooade och tvättade osv. Bra jobbat
Kommentera