1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481629 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1184943

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008
Poffa: Tror du verkligen att du är i majoritet när det gäller dina åsikter om Tuokko? Han var dålig och ojämn ifjol, i år är han bara ett skämt som bara får spela på gamla meriter / lönenivå / pannkakstunn trupp.

Jag ser gärna en omröstning här på HS om Tuokko tillför något eller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008

shinzawai: Vem bryr sig om majoriteten? Vad har det med saken att göra?

Det jag skrev var att jag inte ville ha in Steen och Svartvadet, två spelare som sänker tempot, och med tanke på vilken otrolig bredd vi har på truppen så tycker jag att Tuokko kan få fortsätta med Green och Salle, nu när de verkar vara på G.

Får vi hit en spelare som är bättre lämpad för platsen bredvid Salle och Green ska han naturligtvis in där. Susse skulle naturligtvis in där, liksom Skröder och Aasen, men de bildar ju en egen kedja som vi inte bör spräcka.

Kommentera

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008
Poffa: Tillägg: Statistik på Tuokko:

På 7 spelade har han skrapat ihop 0 poäng, lyckats vara inne på mål bakåt och noll framåt trots minimal speltid, 6 utvisningsminuter (alla för onödiga hakningar i offensiv zon?) och skjutit två skott.
Kommentera

Sv: Omgång 7: Timrå - Modo 20091008
shinzawai: Att tuokko inte bidragit hittils är ju uppenbart, det är ju bara att titta på hans poäng hittils. Men frågan är ju vad han kan i framtiden, och där tror jag att han har en god möjlighet att börja producera, att vara på rätt plats lite oftare få lite bättre självförtroende.
Ifjol var han ju bara skadad, den insatsen bedömer jag inte honom efter.
Kommentera