1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1202313

Sv: RE-building the future 09/10
Berka:

Jag hade gärna sett en höger fattad sniper samt en ny målis. Det borde finnas pengar tycker man eftersom både Peter och Macke spelar gratis och tror knappast Hinote blir så jävla dyr heller utan han ser det nog som en rolig grej att få spela med Peter igen.

Sedan angångde Foppa,Näslund,Hinote så har ju inte Fredrik Andersson värvat dessa utan det är ju dom själva som fixat in sig i laget. Så i mina ögon har herr Andersson mycket att bevisa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Cyklob: Jag skulle inte grina om det kom en bra back, för vi har otroliga problem med att starta anfall och sen har vi inga backar som kan göra mål... va ju år och dar sedan man skådade ett riktigt tungt backskott i nät.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
Cyklob: Jag tror man ska akta sig väldigt att värva ihop det perfekta laget. Lex real MODO skall inte falla i glömska, vi måste ha spelare som vill upp i karriären, vi måste ha spelare av vilja av stål, vi måste ha talanger som vill bli bäst. Och då dessa är svår att värva får vi köra med dem vi har, dvs värva inte spelare som vill komma och hänga med foppa en vinter. Utan se till att ha ett lag med vilja.

Men dock en back av karaktär är något som jag gärna ser.
Kommentera