1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1204320

RE-building the future 2010/2011
Apropå kommande års värvningar, kan "Enström mellan" oller Kempe vara nåt för kommande uppställningar? Vi får specialstudera imorgon, samt nästa Lördag, under Invasionen.
*) oller = och/eller
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Ett jättetidigt inlägg om nästa år:

Målvaktssidan:

Niklas Svedberg
???

Svedberg har kontrakt, jag förutsätter att Malek och Zacke inte får förnyat eller vill förnya. Ser gärna att vi tar in någon mentor till Svedberg, en kille som dels kan pusha honom men också lära honom.

Backar:

Mattias Timander
Daniel Sondell
Jens Westin
Alex Bonsaksen
Hans Jonsson (1+1?)

Fyra backar signade, varav två knappt har fjun på hakan. Hasse har väl 1+1 men jag tror han lägger av. Att signa upp Pikkarainen på ett långtidskontrakt (minst 2 säsonger till) måste vara prio ett för Freddan innan typ HV71 är där och snappar upp honom. Även Hållberg får gärna få förlängt om han ska fortsätta spela på denna nivån som han nuvarande håller.

Mojzis är juryn ute på fortfarande, mycket kommer att bero på hur han spelar resten av säsongen men det är väl han i den nuvarande backuppsättningen som är lättast att byta ut. Sen tycker jag Bonsaksen har visat på mycket bra saker på senare tid (även om han kanske inte varit direkt _bra_ vissa stunder) och jag vill gärna se han fortsätta utvecklas.

Sen har vi juniorer som Larsson, Persson, Zaar m.fl. som säkert vill vara med och leka.

Forwards:

Kristian Forsberg
Magnus Häggström
Per Svartvadet
Mats Zuccarello Aasen

FYRA forwards på kontrakt, det är ju helt larvigt. Men också väldigt bra då det är lätt att få till stånd förändringar. Spelare som det bör förlängas med är Niklas Sundström (duh) och faktiskt Morten Madsen. Han har en bra ålder och har visat upp sig bra.

Molinder, Enström, Tuokko och Steen får lämna klubben.

Skröder då? Om han blir bättre ju längre säsongen lider så ja, förläng med honom. Ska han fortsätta att lira halvhjärtat (igår var han ju faktiskt sämst på plan) så är det nog kanske bättre att kolla upp andra alternativ.

Niklas Nordgren SKA hem. Han känner för klubben, producerar bra i Schweiz och är 31 nästa år, vilket innebär att han bör kunna lira i minst tre år till, vilket är bra för vi behöver rutinerat folk även i generationsväxlingen.

Ser gärna att vi kollar i allsvenskan efter spelare, till exempel Pär Edblom som vi alla vet har spelat i juniorlaget. Att ha honom i en tredjekedja med till exempel Svarten och Madsen hade varit intressant. Storväxt och kan producera poäng. Jag är svag för sådana spelare.

Även juniorer som Adam Eriksson och Joakim Mattsson borde få en ärlig chans. Sen behöver det ju spetsas till lite, men det blir lite väl mycket namedropping om jag ska ta upp det också.
Kommentera