1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482465 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1207509

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24
Finns på öas hemsida. Men det ska inte röra sig om några spelare eller så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24

Vilket jävla gnäll det var på vissa här inne, då. Har Foppa-matcherna fördunklat ert medvetande så till den milda grad att ni helt tappat perspektiven?

Förstakedjan är bra idag, men får tyvärr inte ut något. Man har dock en rad chanser och borde kanske satt någon. MZA är den som ligger bakom det mesta, Svarten är grymt bra över hela planen och Skröder kändes hetare än på länge.

Häggström, Molinder och Steen kämpar och sliter, framför allt de två första. Detta är Häggströms överlägset bästa match utan Foppa på isen. Han åker skridskor, han tacklas och han river och sliter och vinner pucken högt upp i banan.

Madsen, Hinote och K Forsberg gör två mål framåt och spelar också rätt så bra. Brunkare som gör sitt jobb över hela isen, ibland lite svaga defensivt.

På backsidan är Hållberg mycket bra, Timmy är bra och Pikkadollen är magiskt suverän. Tyvärr har Mojzis, Bonsaksen och Sondell problem, även om Sondell var bättre än på länge.

Svedberg gör en bra match i målet och är chanslös på alla tre målen.

Sammanfattningsvis: Bra match av Modo, kanske den bästa utan Foppa. Gott jobb och bra inställning ger oss en poäng. Innan Foppas återkomst hade de värsta gnällspikarna här i kväll hyllat Modo för en bra match.

Kommentera

Sv: MODO Hockey - Linköpings HC 2009-11-24

Cyklob: En rejäl huvudsponsor?

Bara det inte är Köningsegg...

Kommentera