1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480945 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1214567

Sv: HV 71 - MODO Hockey 2009-12-08
NuMo:

Det var alltså det inslaget du pratade om.

Nu hyllar t.o.m den där snubben i New York times Markus för hans osjälviska inställning där han spelar för sitt lag gratis. Men Wikegård han går i taket av dunkla orsaker.

En av de saker som iriterar mig mest är folk som i media får utrymme att tycka om saker utan att veta varför de tycker som de gör. Wikegård må vara kunnig i delar som har med själva spelet att göra, där får han gärna vara en aktoritet. Men det är när han börjar yttra sig om saker som han inte har någon kunskap om, då spårar det ofta ur. Han vill bara få uppmärksamhet.

Jag tror det är den fula avundsjukan som dyker upp, helt enkelt bara. Wiken står inte ut med att Modo får alla rubriker. Han drivs Jante. Modo får överlägset mest utrymme i media och han, liksom många andra missunnar oss det.

Jag menar, vi ligger sist, näst sist eller trea sist och får mer medialt utrymme än HV, LHC och FBK tillsammans. Wikegård och många andra kan nog inte stå ut med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - MODO Hockey 2009-12-08
hellge: Jag tror att det sitter en liten, liten tagg kvar från slutspelet -98, då ni-vet-vad hände, och Wikegård stod i motståndarbåset och gormade. Nog för att DIF slog ut MoDo då, men han har så länge jag kan minnas alltid haft ett dåligt öga till MoDo.

Några exempel:

- Han ogillar starkt (såg ni hur jag undvek ordet "hatar") bröderna Sedin

- Han ogillar starkt Per Bäckman (undra varför....)

- Han sa inte ett ord i media, eller på sin blogg när MoDo tog SM-guld

- Han är polare med Ecke. Vet inte riktigt hur man ska förklara denna, men 4 miljoner säger väl det mesta.

- Han är konstant nedvärderande mot MoDo i sin blogg, och då i synnerhet mot Freddan och de äldre spelarna i laget.

- Han älskar Peter Forsberg, men han ogillar starkt att Peter Forsberg nämns så mycket i media. Eh, jaha?

Lite fel tråd här, men men.....
Kommentera

Sv: HV 71 - MODO Hockey 2009-12-08
hellge: Alla gnäller ju på att vi har ett gammalt lag och att foppa är slut.
Dom skapar ju ett medialt utrymme för modo då man skriver/säger dessa saker i tidningar och i tv, sen visar det sig att de inte är speciellt stor skillnad åldersmässigt i snitt mellan dessa lag du nämner, sen de matcher foppa är med i så är han 3 ggr bättre än sina med och motspelare trots att de sk. "experterna" påstår att han är slut osv.

Avund?
Kommentera