1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1219175

Sv: Timrå - MoDo Annandagen 2009
Icing-Ove: "Anonymt kämpande källarband'...vet hut, pojkvasker! Timrå började spela hockey när Modo/Alfredshem/Whatever enbart var en fuktig glimt i ett avundsjukt nolaskogsöga. (Jo: det har vi rett ut tidigare. Don't go there).

Sen tycker jag att du drog lite långa växlar på min lilla betraktelse från tabloidvärlden. Inte menade jag att jämföra Foppa med en knarkande skandalrockare och resten av Modo som ett ansiktslöst gäng av nobodys?

Timrå ger aldrig upp. Tanken på guldet tex. Vem vet, i en vacker framtid kanske vi når dit. Se där en härlig vision att ha på näthinnan när du låter aftonbanjon vyssja dig till sömns.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo Annandagen 2009
Bragd-Birger: "Timrå började spela hockey när Modo/Alfredshem/Whatever enbart var en fuktig glimt i ett avundsjukt nolaskogsöga."

Jepp, Voffstavarv var hela sju veckor tidigare med att spela en ishockeymatch. 2 januari versus 21 februari, nästan en femtedels mänsklig graviditet spöar ni oss med på den fronten.

När det sedan gäller kreativ bokföring som att radera ut instruktörer från förbundet ur klubbhistoriken och lobbying mot förbundet för att få den plats i högsta serien som Nyland var för blyga för att be om vinner ni på knock out.

Hade ni haft Hasse i leden skulle nog en sådan bakgrund kunna vara material nog för att måla upp Sörberge som en alternativ födelseplats för sporten.

Redigerad kommentar

Kommentera