1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1219170

Sv: Timrå - MoDo Annandagen 2009
Bragd-Birger:
Så TIK är som ett hopplockat anonymt kämpande källarband som ibland spelar rätt låt, men inte får några rubriker. När kommer genombrottet tro, TIK ger ju aldrig upp säger de? Blir det kanske bättre nu när man kallar sig Red Eagles, flyttar replokalen och uppträder i storstan Sundsvall.
Ja, tänk om det fanns även en maratontabell inom musikbranschen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo Annandagen 2009
Icing-Ove: "Anonymt kämpande källarband'...vet hut, pojkvasker! Timrå började spela hockey när Modo/Alfredshem/Whatever enbart var en fuktig glimt i ett avundsjukt nolaskogsöga. (Jo: det har vi rett ut tidigare. Don't go there).

Sen tycker jag att du drog lite långa växlar på min lilla betraktelse från tabloidvärlden. Inte menade jag att jämföra Foppa med en knarkande skandalrockare och resten av Modo som ett ansiktslöst gäng av nobodys?

Timrå ger aldrig upp. Tanken på guldet tex. Vem vet, i en vacker framtid kanske vi når dit. Se där en härlig vision att ha på näthinnan när du låter aftonbanjon vyssja dig till sömns.
Kommentera

Sv: Timrå - MoDo Annandagen 2009
Icing-Ove: Den där sloganen är ju resultatet av en mycket häpen TIK ledning som stod inför fullbordat faktum att det blev avancemang till ES och insåg att sloganen "TIK går aldrig upp" nog hade gjort sitt, så under en kafferast slängde de ihop detta slarvverk.
Kommentera