1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1231025

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-01-23
spud: Antingen är det en MoDoits fingrar eller en linjemans fingrar, vare sig linjemannen eller MoDoiten har dock en förmåga att göra något överlagt i den situationen. Jag ser bara en röra av händer och armar som kunde ha hamnat i valfri ögonhåla på någon av spelarna.

Och, tja - hade Kudroc suttit kvar på bänken...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-01-23
Björn W: På text-tv kan man läsa att foppa tog en smart utv. i slutet och att frölunda dominerade matchen.!?

Då undrar jag vilken match den skribenten såg, för utv. i slutat måste vara en av de löjligaste sk. crosscheckingar jag sett, helt ofarlig och pebben var inte på G att anfalla, snarare byta så jag vet inte varför den utv. skulle vara smart?

Sen dominerade frölunda inte ett dugg, tycker snarare att dom var uddlösa, skapade inte mycket alls under 60 min. och hade inte modo varit så ineffektiva hade modo vunnit med ca: 2-7

Kan bara konstatera att modo med foppa är ett vinnande lag, malek är åter bra i kassen, aravirta coachar laget vilket vi inte är direkt bortskämda med,suhonen är ett PP-vapen, och jag tycker segern var fullständigt rättvis, då modo är de överlägset mest kreativa laget och jobbar lite hårdare för varandra än i frölunda.

Sen vill jag plussa för hinote, oj oj vilken kille, offensiva tacklingar i världsklass, jobbar stenhårt varje byte, den killen måste ge laget enormt med energi.
Kommentera