1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481014 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1231034

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-01-23
Björn W: På text-tv kan man läsa att foppa tog en smart utv. i slutet och att frölunda dominerade matchen.!?

Då undrar jag vilken match den skribenten såg, för utv. i slutat måste vara en av de löjligaste sk. crosscheckingar jag sett, helt ofarlig och pebben var inte på G att anfalla, snarare byta så jag vet inte varför den utv. skulle vara smart?

Sen dominerade frölunda inte ett dugg, tycker snarare att dom var uddlösa, skapade inte mycket alls under 60 min. och hade inte modo varit så ineffektiva hade modo vunnit med ca: 2-7

Kan bara konstatera att modo med foppa är ett vinnande lag, malek är åter bra i kassen, aravirta coachar laget vilket vi inte är direkt bortskämda med,suhonen är ett PP-vapen, och jag tycker segern var fullständigt rättvis, då modo är de överlägset mest kreativa laget och jobbar lite hårdare för varandra än i frölunda.

Sen vill jag plussa för hinote, oj oj vilken kille, offensiva tacklingar i världsklass, jobbar stenhårt varje byte, den killen måste ge laget enormt med energi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-01-23
Berka: Reprisen går ju nu på C+1 , det är ju oftast oerhört mycket farligare målchanser MoDo får, Madsen o Hägga är ju faktiskt förbaskat bra! Hägga ytterst nära flera ggr, o Madsen bra även i bp.
Malek stabil, men jag tycker inte han prövas av vf, tex inga frilägen så man kan se hur han agerar då (tack för det, MoDo-backar!)
Fick Sondell nån enda minut speltid?
Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-01-23
Berka:

Honken spelade som man är van att se modos målvakter göra, osäkert och ihopkrupet.

Stensäker vinst för Modo och Frölunda kanske borde fundera på ett tränarbyte också för Dahlen får verkligen inte ut mycket ur sin (elitseriens dyrast?) trupp.

Kanske det kan bli lite spänning runt slutspelssträcket trots allt och vi ska nog inte helt räkna ut Timrå heller...

Kudroc borde stängas av 25 matcher för filmning och hot..
Kommentera