1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1235023

Sv: RE-building the future 09/10

Jag förstå inte riktigt diskussionen. De enda som är 35 och över med kontrakt som sträcker sig över nästa säsong är Timander och Jonsson. Sen sitter Svarten på ett litet längre kontrakt. Problemet de senaste säsongerna har inte varit de äldre spelarna, utan deras supporting cast som varit för dålig och i vissa fall överbetald. Undantaget någon enstaka av de äldre så verkar de dessutom ligga snäppet under marknadsmässig lön.

Vi har fortfarande ett par år på oss att hitta en lösning på den problematiken som kommer att uppstå när de där gubbarna lägger av. Men det borde givetvis redan ha påbörjats för ett par år sedan. Tyvärr är de få talanger som finns i föreningen alldeles för unga, och de NHL-proffs som vi nog kan räkna in är också de för unga, så det kommer säkerligen blir några år där vi får köra en repris på tidigt 00-tal och ha toppspelare utifrån.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
Hawerchuk: Jag tog för givet att det var långtidskontrakten som skrevs med Svarten, Salle och Hasse, Timanders (Det är väl 4-6 år sen va?) eller för den delen Susses ganske färska som debatterades eftersom jag själv, precis som du inte sett några långtidskontrakt på äldre hemvändare sen dess.
Kommentera