1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480976 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1242081

Sv: Apropå ingenting...
spud:
Kan inte Ros skriva lite om Timrå för en gångs skull, de vill ju ha lite kvällsrubriker, de svältfödda stackarna. Timrå är ju faktiskt det bästa hockeylaget i Sundsvall och siktar på final. Med TIK's dunderekonomi står nog en ny dyr superarena snart klar i Sundsvalls hamn inom kort och då vill nog alla bra NHL-centrar typ Påhlsson, Kapanen, Nylander och Krog spela där, och då i mer än en säsong, fantastiskt! Tänk om de även skulle vinna över MoDo hemma med uddamålet, vilken bragd :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Men samtidigt så får ju den stackars journalist som väl skriver om TIK en bomb i sin inbox. Varenda journalist i denna värld är ju som bekant Timrå hatare, det är något som är så inpyrt på sportavdelningarna i våra mediahus att det är larvigt.
Hur kan varenda journalist frångå allt det positiva som är kring denna klubb, ta t.ex.. Öum hrrm ööö Ja att nubben värvade MPS för 4 år sen. Att ingen snappar upp en sån het potatis?
Istället fokuseras bara på allt elände som kommer med en klubb med knaper ekonomi, knapert lag en rutten arena och segerlös historia.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
 Aldrig hata, bara älska?
Kommentera