1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480971 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1245160

Sv: Södertälje - MODO Hockey 2010-03-11
Herregud. Rida. Vilken uppvisning av modo, med 3 omg. Kvar och allt i egna händer så viker man ner sig som flickor och spelar säsongens sämsta hockey. Nu Jävlar är jag trött som supporter att höra modo lova revanch och guld å gröna skogar, jag vill se resultat. Ny sportchef och ett halvt nytt lag. Men framförallt en klassmålvakt. Att modo missar slutspel är ett totalfiasko då många lag är eller iaf. Borde vara sämre. Kul jul, heja lule
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - MODO Hockey 2010-03-11
Ja, då kommer man hem efter att ha spelat match och drar smygen.

Först smyger man upp Timrå-Djurgårn och ser 2-2, perfekt.
Sedan smyger man fram Rögle-luleå och ser att Luleå missar poäng, yes.

Sedan smyger man upp SSK-MODO och upptäcker att stjärnspäckade MODO loosar mot avhängda SSK med fyra spelare avstängda och som dessutom inget har att spela för.

Ja fy fan. Ganska skönt på något sätt. Nu kan man ägna sig åt viktiga saker, slippa bry sig om ett gäng som förlorar alla viktia matcher.

Berka föreslog att MODO vek ned sig som flickor. Inte vet jag vad man har för preferenser då. Jag har en flicka, hon är den mest envisa lilla jag träffat, bara MODO hade hälften skulle de vinna serien med poängrekord.

MODO:s storhetstid varade 1½ år, nu är den över sedan länge och nu väntar bistrare tider. Ingen vet vad som väntar, ganska säkert är dock att MODO inte kommer att tillhöra den övre halvan i elitserien på ett antal år...

logoff...
Kommentera