1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484717 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1245304

Sv: RE-building the future 2010/2011
orion: Förnya?

Våra bästa skall ju som vanligt till NHL, precis som vanligt oavsett om de är bundna av kontrakt eller inte. Man är ju enligt svensk lag bara kontraktsbunden från NHL till Elitserien, inte tvärtom. Hockeyförbundet håller med och Wikegård m.fl klappar händerna åt denna naturlag.

Våra spelare över 30 kan vi väl egentligen sparka på en gång, oavsett om de vi lyckats lura dem att skriva kontrakt eller inte. De är slut och skulle ha satsat på att bli fröken på dagis eller något annat de är kvalificerade för innan de är för gammal för en civil karriär.

Våra yngsta är för usla för att ta en plats i A-laget, så de kan vi skeppa till timrå eller annan klubb där de direkt blir landslagsspelare.

Övriga norrmän vet jag knappt vad de gör här och Skröder har ju underpresterat i år så han vill vi inte ha kvar. Vi vill bara ha spelare som överpresterat.

Finnarna har vi knappt kontrakt med och har vi det så är de för bra. De går till KHL eller något.

Målvakterna skall vi sparka allihopa utom Svedberg som vi skall ha i framtiden. Samtidigt är målvaktsdebaclet ett skarpt bevis för att vår enda målvaktstränare genom tiderna sen ett år tillbaks är värdelös. Så vi sparkar målvaktstränaren också och försöket hitta någon som kan göra underverk i stället. Vi är hellre utan målvaktstränare än en som tränar usla målvakter.


Vi sparkar Fredrik Andersson som sportchef och skickar ut en annons om att vi behöver en sportchef. Fredrik flyttar till timrå och gör dundersuccé där. Modo nöjer sig slutligen med Refad El Sayed som sportchef eftersom de andra som sökt var för dåliga.

Trollsås gifter sig med Wikegård, de får tre barn varav samtliga blir djurgårdare som vet hur man får in den köksvägen.

Vi värvar nya otroliga spelare utan modoförankring med korttidskontrakt och prestationslön. Vi lyckades värva en. Någon typ från Ytterhogdal. Vi behöver inte betala ut lön det året och alla blir lyckliga, men killen från Ytterhogdal får gå på gratis Bio i ö-vik tre gånger i veckan.










Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2010/2011
Nu hoppas jag att HELA Västernorrland håller på kvinnohundarna imorrn, och i slutspelet.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
NuMo:
Hahaha, jag bodde i Ytterhogdal i sex år, jag ljuger inte. På Buanvägen 28. Värva mig!
Kommentera

Sv: RE-building the future 2010/2011
NuMo: haha refat var det inte igår man hörde om!
Kommentera