1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1295134

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-10-23
Salle: Vart har jag skrivit att domarna gör en felfri match? Ja tycker bara det är roligt när man ser domaren gör misstag, det visar att sporten har så jävla många faktorer som påverkar slutresultatet, om vi plockar bort alla mänskligafaktorer leder det till att de som har den bästa truppen vinner vilket inte är en utveckling som jag önskar.

Att domarna inte medverkar i debatten är ett medvetet val, då de som kår inte vill vara i centrum match efter match. Det förstår jag och respekterar, sen att jag inte anser det vara rätt väg för att nå den respekt de eftersträvar spelar ingen roll. De vill ha lugn och ro för att prestera, jag ger de gärna det samt andra förutsättningar för att de ska bli så bra som möjligt, så länge de inte känner sig tillfreds med omständigheterna kring sin roll som funktionärer kommer de aldrig att bemöta den kritik som finns kring domarna.

Sen anser jag det vara det yttersta loosermärket att efter varje förlustmatch skjuta över ansvaret på domaren, städa framför egen dörr innan man kastar skit.
Vi inleder gårdagens match samt den mot luleå med en alltför stor aggresivitet då den påverkar vår kreativitet negativt, de 3 extra skär som vi använder för att sätta upp nån i planket hade vi behövt för att ta oss in på mål. Då vi samtidigt vet att domare kan bedöma situationer väldigt olika är det extra klantigt att ge sig in den leken genom tacklingar på spelare som är inne i en rotation vilket gör att tacklingen med hög sannolikhet kan träffa illa.

Sen är det jävligt märkligt att du som ledare sitter och delar ut åsikter till forumdeltagare, och jämför mig med en clown på en kvällsblaska gällande en situation som du dessutom är medveten om att jag inte ens kommenterat.. Hur klarar du av uppgiften att dela ut varningar till folk som inte håller god nivå på debatten samtidigt som du själv hittar på vad folk sagt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-10-23

spud: Jag kan bara konstatera att du verkar väldigt annorlunda och ensam i dina åsikter vad det gäller detta. (Och bara för att vara tydlig. Jag säger inte med dessa ord att du för den skull har fel och "vi" har rätt" Bara att din åsikt är just annorlunda  än min och några andras)


Jag får som forumdeltagare skriva, tycka och "dela ut åsikter" lika mycket som alla andra forumdeltagare och under samma regeltak.
Men JAG har (om du läser mina inlägg) aldrig jämfört dig med en clown. Att DU lägger in de värderingarna i mina ord är helt upp till dig. Men om du inte såg ironin i Spud/Wennerholm-inlägget så ber jag som hemskt mycket om ursäkt för min plumphet...


Och min roll som ledare är ifrågasatt så säger jag än en gång.  Varsågod och maila.

Kommentera

Sv: Frölunda - MODO Hockey 2010-10-23
spud: Vem har lurat i dig att du är förmer andra?
Kommentera