1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1297322

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Nikki Nine: 2) Någon har säkert börja skrika i kommentarstrådar på ÖA eller muttrat det i FCs korridorer, men hur ska man kunna hitta relevanta argument för det när det gäller ett lag som ena veckan ligger och snittar 5-6 mål/match och någon vecka senare ser ut att gå fyra matcher på raken utan mål? Vi har spelare som har tagit semester och vi saknar tydligen karaktärer som ger rätt energi i sådana här lägen.

Freddan måste agera, annars signalerar man att man skiter i allt, oavsett hur långt ifrån sanningen det än är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Björn W:

Jag var skeptisk till Challe innan, men jag har faktiskt fullt förtroende för honom. Taktiskt sett ser ofta ganska bra ut; För första gången på länge har man haft ett bra powerplayspel och bortsett från att Westin/Jonsson/Bonsaksen inte riktigt håller på den här nivån, har det inte varit något större fel på försvarsspelet.

Jag är övertygad om att det är en fråga om självförtroende. Dimitrakos var tänkt som den där spelaren som skulle smälla in några enkla puckar i Power Play. Skröder har alltid varit en pålitlig målskytt. Men när dessa spelare slutar göra mål, skapas en oro i hela laget.

Vågar man drömma om Zuccarello och/eller Forsberg? Jag tror det är precis vad som skulle behövas. Någon som kan mata Dimitrakos med enkla puckar så att han får göra lite mål och få tillbaka sitt självförtroende.
Kommentera