1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480401 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1297514

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Såhär vill jag ha det mot SSK:

Skröder-Sundström-Dimitrakos
Olden-Ritchie-Danielsson
Madsen-Svartvadet-Forsberg
Häggström-Rosén-Blomqvist

Gör om i nästan alla formationer för att jag tror att det behövs. Spelarna får någon ny brevid sig och kanske kommer ur sina invanda mönster. Väljer att bänka Hedman då jag tycker han tillför minst just nu och har minst potential att tillföra. Nu verkar det ju som att han blev skadad ändå.

Timander-Cook
Tollefsen-Josefsson
Jonsson-Hållberg

Här är det jättesvårt att hitta några bra kombinationer, och jag är inte säker att detta är rätt heller.

Dahlberg i mål. Sen gäller det att spela riktig grishockey. Stå ivägen, tacklas (inte haka, trippa osv) och vara allmänt jobbig. Måste även sluta ta så korkade utvisningar hela tiden, ge inte domaren någon chans att ta utvisningar på oss. Spela rejält i alla situationer, inga snurrpass eller andra fånigheter. Rinse and repeat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Nikki Nine:

Tänk att man kan tycka så olika. Jag är verkligen inget fan av Hedman, men enligt mig var han en av få spelare i MoDo som försökte skapa något idag. Jag bänkar mycket hellre Blomqvist, Häggström eller till och med Madsen.

En liten toppning av laget skulle kunna vara på sin plats. Testa Dimitrakos i förstakedjan precis som du föreslår, ta upp Svartvadet i andrakedjan och flytta ut Ritchie på kanten, där han förhoppningsvis kan utnyttja sin fina skridskoåkning lite bättre. Sätt in Madsen i tredjekedjan tillsammans med Rosén och K-Fop. Fjärdekedjan med Hedman, Blomqvist och Häggström får gå in och försöka spela 0-0.

Skröder-Sundström-Dimitrakos
Ritchie-Svartvadet-Danielsson
Madsen-K-Fop-Rosén
Hedman-Blomqvist-Häggström
Kommentera