1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480399 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1297550

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Nikki Nine:

Tänk att man kan tycka så olika. Jag är verkligen inget fan av Hedman, men enligt mig var han en av få spelare i MoDo som försökte skapa något idag. Jag bänkar mycket hellre Blomqvist, Häggström eller till och med Madsen.

En liten toppning av laget skulle kunna vara på sin plats. Testa Dimitrakos i förstakedjan precis som du föreslår, ta upp Svartvadet i andrakedjan och flytta ut Ritchie på kanten, där han förhoppningsvis kan utnyttja sin fina skridskoåkning lite bättre. Sätt in Madsen i tredjekedjan tillsammans med Rosén och K-Fop. Fjärdekedjan med Hedman, Blomqvist och Häggström får gå in och försöka spela 0-0.

Skröder-Sundström-Dimitrakos
Ritchie-Svartvadet-Danielsson
Madsen-K-Fop-Rosén
Hedman-Blomqvist-Häggström
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Bad_Brett: Jo, jag skulle ha skrivit med det att det lika gärna kunde bli Blomqvist (närmast) eller Häggström som fick stå åt sidan. Game-time decision. Däremot tycker att jag den kedjan tillsammans med Rosén har varit ganska bra till och från och därför valde jag bort Hedman.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Man måste väl i all bedrövelse trots allt berömma domaren för sitt agerande vid tacklingen på Wallin. Väldigt tråkigt att den tog så olyckligt men Wallin borde ha lärt sig att hålla huvudet uppe i NHL samt att knäppa hjälmen ordentligt av sin fd lagkamrats olycka under OS.


Det finns väl inte så mycket att säga om matchen i övrigt. Vi drar återigen på oss alldeles för många utvisningar och sedan så vill det sig ju bara inte. Sekvensen där pucken tar i stolpen och sedan glider på mållinjen genom hela målet känns talande för våran situation just nu.
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Färjestads BK 2010-10-28
Bad_Brett: Det var så jävla mycket snack om Hedmans bristande skridskoåkning innan säsongen, jag tycker dock att han är topp 3 i laget på den fronten.

Blomqvist har inte gjort ett enda rätt i år, otroligt att han får fortsätta spela. Olden såg ju mkt intressantare ut.

Vad fan är det för jävla fel på Skrøder i år? Har han fått ärva någon annans klubba?
Kommentera